Tabu
FASHIONSlider

Vara asta, miresele înlocuiesc pantofii albi cu papuci moi strălucitori

Alegerea pantofilor pe care îi veți purta în ziua nunții este una dintre numeroasele decizii importante pe care le faceți pentru această ocazie. Desigur, nu la fel de mare ca cea a alegerii tortului, aranjamentelor florale și a bisericii, poate. Dar pantofii pe care îi veți purta pe sub rochia de mireasă trebuie să fie confortabili – nu doar eleganți – pe tot parcursul zilei. Pentru că pe măsură cei vei dansa – nunțile la români înseamnă și mult dans – pantofii devin un element important în ținuta miresei.

Cele mai îndrăznețe mirese aleg tenișii albi, cu strasuri, paiete, cu motive tradiționale. Cele nonconformiste îi schimbă pe adidași roșii, mocasini portocalii, balerini cu platformă, etc. Dar noua tendință în încălțămintea de mireasă 2019 pare să fie pantofii crocs – acei papuci moi care sunt foarte buni pentru purtat în cameră, la grădinărit sau atunci când îț sunt picioarele obosite.

Aceștia sunt cu siguranță o opțiune bizară, neașteptată. Dar pentru că majoritatea mireselor renunță la un moment dat la pantofii cu toc pe ringul de dans și dansează desculțe, papucii moi par să fie o alegere isteață: sunt confortabili, nu strâng piciorul umflat și te ajută să dansezi.

De fapt, acești papuci nu sunt cei cu care s-au obișnuit unele persoane. De ce? O artistă i-a decorat cu paiete multicolore și le vinde în mai multe variante – albi, negri, curcubei, roșii – pentru 99, 99$. Aceasta speră că papucii moi strălucitori se potrivesc cu spiritul festiv și distractiv al zilei în care vei spune „DA”.

Ce este amuzant la ei este că îi poți purta nu doar după ce începe petrecerea cu dans, ci și în timp ce te pregătești sau în timpul ceremoniei de la biserică. Dar asta nu e tot! Există variante de papuci moi și pentru mire, nași sau domnișoarele de onoare.

ARTICOLE SIMILARE

Continuarea Game of Thrones, anulată! HBO a cheltuit peste 30 mil. $ pe episodul pilot

Andreea Damian

Salonul de proiecte | Mihai Mihalcea: Album de familie

Ciocîrlan

MADALINA GHENEA arata de ce o place Gerard Butler! FOTO

Bataia cu perne

realitatea

Tinute inspirate de South Park la Castelbajac

realitatea

Street fashion: Catinca

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu