Tabu
FASHION Slider

Vara asta, miresele înlocuiesc pantofii albi cu papuci moi strălucitori

papuci moi

Alegerea pantofilor pe care îi veți purta în ziua nunții este una dintre numeroasele decizii importante pe care le faceți pentru această ocazie. Desigur, nu la fel de mare ca cea a alegerii tortului, aranjamentelor florale și a bisericii, poate. Dar pantofii pe care îi veți purta pe sub rochia de mireasă trebuie să fie confortabili – nu doar eleganți – pe tot parcursul zilei. Pentru că pe măsură cei vei dansa – nunțile la români înseamnă și mult dans – pantofii devin un element important în ținuta miresei.

Cele mai îndrăznețe mirese aleg tenișii albi, cu strasuri, paiete, cu motive tradiționale. Cele nonconformiste îi schimbă pe adidași roșii, mocasini portocalii, balerini cu platformă, etc. Dar noua tendință în încălțămintea de mireasă 2019 pare să fie pantofii crocs – acei papuci moi care sunt foarte buni pentru purtat în cameră, la grădinărit sau atunci când îț sunt picioarele obosite.

Aceștia sunt cu siguranță o opțiune bizară, neașteptată. Dar pentru că majoritatea mireselor renunță la un moment dat la pantofii cu toc pe ringul de dans și dansează desculțe, papucii moi par să fie o alegere isteață: sunt confortabili, nu strâng piciorul umflat și te ajută să dansezi.

De fapt, acești papuci nu sunt cei cu care s-au obișnuit unele persoane. De ce? O artistă i-a decorat cu paiete multicolore și le vinde în mai multe variante – albi, negri, curcubei, roșii – pentru 99, 99$. Aceasta speră că papucii moi strălucitori se potrivesc cu spiritul festiv și distractiv al zilei în care vei spune „DA”.

Ce este amuzant la ei este că îi poți purta nu doar după ce începe petrecerea cu dans, ci și în timp ce te pregătești sau în timpul ceremoniei de la biserică. Dar asta nu e tot! Există variante de papuci moi și pentru mire, nași sau domnișoarele de onoare.

ARTICOLE SIMILARE

Vintage via Barcelona: Claudia Chirilescu

realitatea

Urban Outfitters a lansat lookbook-ul de sarbatori

realitatea

Halle Berry și-a făcut un imens tatuaj pe tot spatele

Andreea Damian

Alimente recomandate zilnic femeilor (partea II)

realitatea

Scurta istorie a corsetului

realitatea

Secrete pentru frumusete de la vedete de peste 30 de ani

realitatea

1 comentariu

Ce poartă miresele vara asta - Ziare pe Net 10 May 2019 at 15:42

[…] Ce poartă miresele vara asta, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu