Tabu
Image default
Hobby Slider

Vara in Romania vazuta prin obiectivul lui Sorin Onisor

Vara ne imbie la relaxare, la concediu, la evadare din cotidian. Sorin Onisor ne prezinta locuri din frumoasa noastra tara care ne pot scoate cu usurinta din tensiunea urbana si din stresul zilelor de munca.

Daca nu aveti alte planuri de concediu, sau daca va doriti un weekend pentru voi si pentru sanatatea sufletului vostru, va recomandam sa ajungeti macar intr-una din zonele retrase, izolate de stresul cotidian, unde frumosul va va cuceri garantat.

Vara este mai accesibil

Cu totii stim ca tara in care traim este foarte frumoasa datorita formelor de relief diversificate. Cu toate acestea, preferam sa ne facem un concediu in locuri aglomerate, in statiunile de pe litoral sau in cele de la munte, eventual in alte tari si evitam zonele care ne pot bucura mai mult decat acestea. Pot spune din experienta ca linistea si calmul unei zone retrase ajuta foarte mult la atingerea unei stari de bine.

Vara aceste zone sunt mult mai accesibile. Daca iarna este destul de greu de ajuns cu o masina mica pe drumurile neasfaltate, vara nu sunt chiar atat de problematice.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin Onisor si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Workshop de fotografie in Maramures

In perioada 12-15 august puteti sa il urmati pe Sorin Onisor in expeditiile sale fotografice in zona Maramuresului.

vara-in-romania-vazuta-prin-obiectivul-lui-sorin-onisor7

 

ARTICOLE SIMILARE

Săptămâna Modei din Copenhaga | 3 tendințe scandinave pentru 2021

Andreea Damian

Dora Maar nu mai este „Femeia care plânge” a lui Picasso

Andreea Damian

Scarlett Johansson „ar lucra cu Woody Allen oricând” chiar dacă acesta este acuzat de abuz

realitatea

Katharina și Alexandra Andresen, cele mai tinere miliardare din lume

Andreea Damian

Cardi B: „Am fost agresată sexual în timpul unei şedinţe foto pentru o revistă”

Andreea Damian

Un milion de dolari pe an: incredibilul contract prenupțial dintre Kim Kardashian și Kanye West

Andreea Damian

Scrie un comentariu