Home > Agenda > stiri > LIVIU VARCIU explica noua despartire de ADELINA!

LIVIU VARCIU explica noua despartire de ADELINA!

Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu sunt din nou singuri, însă au evitat să vorbească despre asta. Acum, Liviu a rupt tăcerea.
“Nu pot să continuu acestă relaţie. Eu şi Adelina nu mai putem fi împreună. Nu s-a mai putut. Sunt foarte multe motive. Rămânem prieteni, suntem colegi la Kanal D. Le mulţumesc celor care ne-au fost alături, dar asta e. Viaţa mea continuă cu sau fără Adelina. Sunt fericit. Am mai încercat o dată. Aveam o gheară, acum nu mai am. Sunt liniştit. Am plâns, am râs, am plâns, am râ… E momentul să merg mai departe. Şi ea la fel. Dar nu în stresul asta. Cred că o să mai iubesc la fel cum am iubit-o pe Adelina. Dar fiecare iubire e alta. Altă linişte. Cu Adelina nu aş mai avea linişte. Nu mi-a plăcut că s-a vorbit despre asta la televizor. Decizia am luat-o eu, nu oamenii din jurul meu. Nimeni nu ştie cu adevărat problemele noastre şi sunt multe. Eu am pus capăt, de comun acord cu ea. Frate dacă îţi e mai bine singur decât în relaţie şi dacă n-ai voie aia, n-ai voie ailaltă, mai bine fugi”, a mărturisit Liviu Vârciu la emisiunea WOWbiz, de la Kanal D. El a adăugat că de Ziua Femeii a avut grijă să facă un gest faţă de mama şi de fosta lui soţie: “De 8 martie, am sunat-o pe mama şi i-am spus “La mulţi ani”, iar Adelinei i-am dat mesaj. Nu sunt eu cu sărbătorile astea. Dacă vreau să dăruiesc un buchet de flori nu trebuie să fie o zi anume”.
El se pregăteşte să îşi facă ziua, la un restaurant de fiţe. În acest sens, Andreea Mantea l-a întrebat în emisiune dacă va face vreo schimbare de look pentru acest eveniment. “O să te faci frumos, o să te îmbraci altfel?”, l-a iscodit Andreea. Răspunsul lui Liviu a fost unul prompt şi în glumă: “Daaa, o să mă epilez la buric”.
Vârciu are şi o dorinţă arzătoare: “Vreau să îmi cumpăr un teren la pădure să îmi fac o mare casă şi să îmi găsesc un suflet pereche, o fată care să înţeleagă un suflet dificil ca mine”.

Mai mult: Liviu Vârciu RUPE TĂCEREA: “Eu am pus capăt relaţiei cu Adelina. NU S-A MAI PUTUT”. Uite CE A DEZVĂLUIT EL – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Adelina Pestritu lanseaza noua colectie de jeans Foggi!
ADELINA PESTRITU e gravida! Cine e tatal!
ANA MARIA BARNOSCHI e gravida! Ce zice LIVIU VARCIU!
MOMENTE DE NEUITAT PE COVORUL ROSU AL ROMANIAN MUSIC AWARDS 2014

Comenteaza acest articol

LIVIU VARCIU explica noua despartire de ADELINA!

by   1 min
0