Tabu
FASHIONSlider

Vârsta limită până la care putem purta blugii skinny

Rezultatele unui studiu efectuat în Marea Britanie au arătat că vârsta la care oamenii ar trebui să renunţe la blugi este de 53 de ani. Denimul este un material atât de universal, încât lumea îl poartă la orice vârstă. Iar acest lucru este reprezentat foarte bine de actorul George Clooney, care deși are deja 57 de ani, nu a renunțat la această piesă vestimentară. Deci, de ce limita de vârstă e 53 de ani?

Se pare că de vină nu ar fi faptul că arăți rău într-o pereche de blugi, ci pentru că este tot mai greu să-ți găsești perechea potrivită. Iar sondajul realizat de firma KolektPlus pe 2000 de persoane a arătat că stresul pe care oamenii îl experimentează în timp ce cumpără o pereche nouă de blugi atinge limita de vârstă la 53 de ani. Studiul a arătat, de asemenea, că oamenii au petrecut până la cinci zile căutând perechea potrivită de blugi.

Femeile petrec de două ori mai mult timp căutând blugii perfecţi – circa opt zile, decât bărbații care dedică acestei activităţi doar patru zile. De asemenea, sondajul arată că alegerea acestui tip de îmbrăcăminte este adesea o experiență stresantă. Cei norocoşi care şi-au găsit blugii ideali recunosc că se „dezlipesc” cu greu de acest obiect vestimentar şi că trec circa trei ani până la următoarea „vânătoare”.

Pe măsură ce îmbătrânim, societatea pare să ne dicteze felul în care trebuie să ne comportăm,ce să purtăm, cum să ne tundem sau dacă ar trebui să ne facem tatuaje. Un sondaj a găsit răspunsurile – aparent rațioanale – la o întrebare ce ne macină pe mulți – când sunt prea bătrână să fac asta?

Oamenii cred că ești prea bătrână să-ți mai faci un tatuaj dacă ai împlinit deja 38 de ani, iar după 45 de ani ar trebui să nu mai participi la festivalurile de muzică. De asemenea, aparent la vârsta de 46 de ani, ești oficial prea bătrână să-ți mai porți părul lung sau costum de baie din două piese. Nu am înțeles ce treabă are tunsoarea cu costumul de baie, dar cert e că potrivit opiniei publice, după 46 de ani  ar trebui să adopți un look adecvat vârstei, poate o tunsoare pixie, poate un bob lung. Iar dacă mai ai vreo pereche de blugi skinny prin dulap și buletinul arată că ai împlinit 47 de ani, arunc-o repede. Fugi la cumpărături și vânează perechea potrivită!

 

ARTICOLE SIMILARE

Premiile BAFTA 2023. Marele premiat al galei, cu șapte trofee. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Florin Ristei rupe tăcerea despre despărțirea de Naomi! Care este motivul separării

Andreea Damian

Gal Gadot a născut al treilea copil

Andreea Damian

Kate Beckinsale a fost spitalizată în stare critică

Andreea Damian

Femeile nu mai vor copii, din cauza schimbărilor climatice!

Andreea Damian

Tendința glamour a sezonului: cum obții coafura stup

Andreea Damian

Scrie un comentariu