Home > beauty > Vedeta din Doctor Who, nevoită să adopte un anumit look ca să obțină un rol

Vedeta din Doctor Who, nevoită să adopte un anumit look ca să obțină un rol

doctor who

Jodie Whittaker, vedeta serialului Doctor Who, a dezvăluit că i s-a cerut să-și facă fillere dermice și să-și mărească buzele pentru un rol. Actrița de 36 de ani a discutat cu fostul ei coleg David Tennant (al zecelea doctor, 2005-2010), pe podcastul „David Tennant Does a Podcast With…”, despre standardele de frumusețe nerealiste la femei și bărbați. Jodie recunoaște că nu a cedat presiunilor de a-și schimba înfățișarea.

Whittaker a spus că, deși nu i s-a cerut niciodată în cariera sa să slăbească, i s-a cerut totuși o dată să-și epileze mustața. „Nici nu știam că am una”, i-a spus ea lui Tennant „Încercam un make-up. Translatorul care era tânăr a spus că trebuie să-mi dau jos mustața cu ceară. Am spus nu pentru că poate eram alergică la ceară”, a adăugat actrița.

Ea și-a amintit, de asemenea, de un alt incident din cariera sa, atunci când un regizor i-a spus că se încruntă prea tare și i-a recomandat fillerele dermice. „Sunt alergică, nu e chiar vanitate. Și sunt prea tânără pentru ele”, a mărturisit Jodie Whittaker.

Ca metodă de rejuvenare, metoda de umplere (fill) a anumitor zone ale feței în scopul obținerii unor efecte estetice, este mult folosită actual. Fillerele dermice injectabile sunt o categorie de produse utilizate pentru corectarea și umplerea ridurilor, conturarea și mărirea volumului buzelor, corectarea asimetriilor faciale, tratarea cicatricilor post-acnee, corectarea unor defecte posttraumatice, potrivit NHS. Ca substanță de umplere este utilizat acidul hialuronic, componenta fiziologică prezentă în mod normal la nivelul pielii.

Acidul hialuronic are capacitatea de a păstra apa mărindu-şi astfel volumul. Efectele obținute cu acid hialuronic durează de aproximativ două ori mai mult decât cele obținute cu fillere pe bază de colagen.

Tennant i-a amintit că multe celebrități au suferit intervenții estetice. Whittaker susține că există o presiune uriașă pe oameni să aibă grijă să arate cel mai bine. „Nu e vorba despre aceasta presiune de a arăta într-un anumit fel. Cu siguranță mi s-a cerut în unele filme să par mai tânără, pentru că așa era scenariul și chiar mi s-a sugerat să-și schimb look-ul”, a adăugat actrița. Jodie speră ca discuțiile despre inegalitate și misoginie de la Hollywood să desființeze aceste standarde de frumusețe nerealiste la bărbați și femei.

Jodie Whittaker este prima femeie Doctor Who (BBC). Ea este al treisprezecelea doctor, preluând rolul în 2017.

Articole asemanatoare
Whoopi Goldberg a vrut să fie prima Doctor Who dar BBC a refuzat-o

Comenteaza acest articol

Vedeta din Doctor Who, nevoită să adopte un anumit look ca să obțină un rol

by Andreea Damian   1 min
0