Tabu
Image default
BEAUTYPEOPLESlider

Vedeta show-ului Victoria’s Secret 2018 folosește o cremă pentru față făcută din propriul ei sânge

Elsa Hosk, aleasă să poarte sutienul Fantasy Bra, în valoare de un milion de dolari, în prezentarea de modă Victoria’s Secret 2018, a dezvăluit care sunt produsele de beauty pe care le folosește în rutina sa zilnică de înfrumusețare.

Printre altele, supermodelul de 29 de ani a dezvăluit și unul dintre secretele ei de frumusețe. Astfel, crema ei de față preferată, care costă 1400 de dolari, este infuzată cu propriul ei sânge. De prepararea cremei s-a ocupat celebrul dermatolog Dr. Barbara Sturm, iar modelul suedez susține că rezultatele s-au văzut imediat. Formula este personalizată, deoarece conține propriul ei sânge.

https://www.instagram.com/p/BouM0x3gz0m/

De aceea pentru producerea cremei MC1 Blood Moisturizer este nevoie de o programare în persoană la medicul dermatolog menționat mai sus, astfel încât acesta să recolteze sângele, să separe plasma, să o țină într-un mediu controlat pentru a-i potența presupusele proprietăți vindecătoare, apoi să o insereze într-o cremă pe bază de unt de shea.

Aparent, crema hidratantă cu plasmă sanguină reduce inflamațiile și stimulează vindecare țesuturilor, deși nu există studii extinse care să probeze aceste teorii.

De altfel, Elsa Hosk recunoaște că înainte de fiecare show Victoria’s Secret folosește o mulțime de creme de față pentru a avea un ten perfect. Nici pielea de pe corp nu este neglijată, primind același tratament. Ei bine, anul acesta este unul special.

Frumoasa Elsa va defila pe podium în sutienul de 1 milion de dolari, încrustat în diamante Dream Angels Fantasy Bra. Creat în colaborare cu Atelier Swarovski, sutienul Fantasy Bra a avut nevoie de peste 930 de ore pentru a fi gata. Piesa din argint este bătută în diamante – peste 2.100 de bucăți au fost folosite pentru crearea sutienului estimat un milion de dolari.

https://www.instagram.com/p/Bpz8E-WFL4c/

ARTICOLE SIMILARE

Loredana Groza, schimbare ULUITOARE de look! Vedeta a renuntat la plete!

5 moduri în care menții culoarea părului tău și 5 greșeli care o distrug

Andreea Damian

„Lockdown”, desemnat cuvântul anului 2020 de dicţionarul Collins

Andreea Damian

O tânără a fost concediată pentru că nu purta sutien la serviciu

Andreea Damian

Consultații poetice și coregrafice ⎢ Valentina de Piante

Ciocîrlan

De ce Finlanda, națiunea cu o climă rece și șase luni de iarnă și întuneric, are oamenii cei mai fericiți din lume?

Andreea Damian

Scrie un comentariu