Home > Lifestyle > VEDETA autohtona care a slabit 35 kg dupa DIVORT!

VEDETA autohtona care a slabit 35 kg dupa DIVORT!

DIVORTUL nu trece niciodata fara urme adanci. Asta este valabil si pe

ntru un cunoscut cantaret roman.Se pare că Daniel Iordăchioaie trece printr-o perioadă mai grea a vieţii sale. Divorţul de soţia sa, Nouria, pare să-şi fi pus amprenta pe sănătatea artistului care s-a îmbolnăvit de diabet. Cu toate astea, Iordăchioaie pare resemnat în faţa bolii şi încearcă să vadă partea pozitivă a lucrurilor. Cântăreţul a declarat cu optimism că de când a aflat că este bolnav de diabet a slăbit 35 de kg. VEZI SI AICI!
Daniel Iordăchioaie a mărturisit în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Poveştiri adevărate” că vestea că suferă de diabet nu l-a afectat foarte tare. Artistul susţine că diabetul l-a „ajutat” să scape de surplusul de kilograme.
„Nu sunt singurul care are diabet. Ce m-a ajutat pe mine diabetul ăsta este că am slăbit 35 de kilograme. Asta chiar m-a ajutat”, a declarat Daniel Iordăchioaie, care inainte ajunsese sa cantareasca nu mai putin de 120 kg!
Daniel Iordăchioaie şi Nouria Nori au mărturisit că au divorţat de comun acord anul trecut, după 13 ani de căsnicie. Iordăchioaie şi Nouria au împreună doi copii superbi, Darius (13 ani) şi Salma (4 ani).


Articole asemanatoare
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
Vedeta TV din Romania se marita la 2 luni dupa divort cu un barbat cunoscut pe Facebook
Darul de Craciun pentru o romanca frumoasa si celebra: DIVORTUL!

Comenteaza acest articol

VEDETA autohtona care a slabit 35 kg dupa DIVORT!

by   1 min
0