Tabu
lifestyle

O vedeta TV de la noi s-a casatorit IN SECRET! Uite cum arata SOTIA noua!

După o căsătorie de nouă ani cu atleta Monica Iagăr (fosta noastra campioana la saritura in inaltime) şi două fetiţe avute împreună, Cosmin Cernat şi soţia lui au divorţat, motivul cel mai probabil, conform presei mondene, fiind infidelitatea prezentatorului.
Cert este însă că la puţin timp după divorţ, Cosmin Cernat s-a căsătorit în mare secret, în în 2011, cu Mădălina Moroşanu, despre care au circulat bârfe că ar fi fost principalul motiv al divorţului.
Oricum, cert este faptul că Mădălina Moroşanu l-a cunoscut pe Cosmin Cernat în 2007, pe vremea când erau colegi la Kanal D. El administra departamentul de Ştiri Sportive, iar ea prezenta Matinalul postului, de unde a trecut la secţia Sport, unde şef era chiar Cernat.
La vremea respectivă, povestea lor de dragoste a confirmată de Mara Bănică, fosta producătoare a matinalului de la acest post de televiziune. “Am promovat-o pe Mădălina, la matinal. Era căsătorită cu Puiu Moroşanu şi, in primăvara lui 2007, nu-l plăcea pe Cernat, zicea despre el că umblă îmbrăcat în costume lălâi. Câteva luni mai târziu, în vară, am dat peste ei sărutându-se, pe un hol, unde era un loc special pentru fumat. Oricum, sunt multe persoane care cunosc povestea dintre cei doi”, a declarat Mara Bănică, la emisiunea “Acces direct” (Antena 1).

Mai mult: Cosmin Cernat, CĂSĂTORIT ÎN SECRET! Iată cum arată SOŢIA LUI! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Oana Frigescu, batuta in parc de amanta fostului ei sot!

Ricky Martin se insoara

realitatea

Adam Sandler, din nou tătic

realitatea

Marc Jacobs s-a despărțit de iubitul lui

realitatea

TABU MEN – Revista pasiunilor masculine!

realitatea

CULINAR TABU: Hummus cu rodii

realitatea

Scrie un comentariu