Tabu
Image default
lifestyle

O vedeta TV de la noi s-a casatorit IN SECRET! Uite cum arata SOTIA noua!

După o căsătorie de nouă ani cu atleta Monica Iagăr (fosta noastra campioana la saritura in inaltime) şi două fetiţe avute împreună, Cosmin Cernat şi soţia lui au divorţat, motivul cel mai probabil, conform presei mondene, fiind infidelitatea prezentatorului.
Cert este însă că la puţin timp după divorţ, Cosmin Cernat s-a căsătorit în mare secret, în în 2011, cu Mădălina Moroşanu, despre care au circulat bârfe că ar fi fost principalul motiv al divorţului.
Oricum, cert este faptul că Mădălina Moroşanu l-a cunoscut pe Cosmin Cernat în 2007, pe vremea când erau colegi la Kanal D. El administra departamentul de Ştiri Sportive, iar ea prezenta Matinalul postului, de unde a trecut la secţia Sport, unde şef era chiar Cernat.
La vremea respectivă, povestea lor de dragoste a confirmată de Mara Bănică, fosta producătoare a matinalului de la acest post de televiziune. “Am promovat-o pe Mădălina, la matinal. Era căsătorită cu Puiu Moroşanu şi, in primăvara lui 2007, nu-l plăcea pe Cernat, zicea despre el că umblă îmbrăcat în costume lălâi. Câteva luni mai târziu, în vară, am dat peste ei sărutându-se, pe un hol, unde era un loc special pentru fumat. Oricum, sunt multe persoane care cunosc povestea dintre cei doi”, a declarat Mara Bănică, la emisiunea “Acces direct” (Antena 1).

Mai mult: Cosmin Cernat, CĂSĂTORIT ÎN SECRET! Iată cum arată SOŢIA LUI! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Heather Graham iubește sexul tantric

realitatea

Drumul lui Dragoș

realitatea

Tarantino: Brad Pitt mi-a dat hașiș!

realitatea

Prima fotografie cu fiul lui Orlando Bloom și al Mirandei Kerr

realitatea

Tu câți ani ai?

Croissantul cu unt, deliciul frantuzesc pentru care merita sa te trezesti dimineata

realitatea

Scrie un comentariu