Home > Lifestyle > Vedeta TV din Romania se marita la 2 luni dupa divort cu un barbat cunoscut pe Facebook

Vedeta TV din Romania se marita la 2 luni dupa divort cu un barbat cunoscut pe Facebook

Incurcate sunt caile iubirii! Craciunul a adus o veste minunata pentru o cunoscuta prezentatoare tv din Romania, care tocmai divortase! N-au trecut decat doua luni de la al doilea divort al ei si uite ca isi reface viata! Spectaculos, se intampla in mod cu totul si cu totul surprinzator. A cunoscut un barbat pe Facebook si doua luni au fost de ajuns ca sa se decida!

Magda Vasiliu (39 de ani), prezentatoarea ştirilor de la Prima Tv, a divorţat în luna octombrie, după cinci ani de mariaj cu Andrei Vintilescu. http://bucatarici.ro/cele-mai-amuzante-torturi-de-divort/

Magda a trecut destul de repede peste cel de-al doilea mariaj eşuat şi şi-a găsit fericirea şi liniştea în braţele altui bărbat.

Cu toate că a trecut prin două divorţuri, Magda nu ar spune nu unui alt treilea mariaj.

Prezentatoarea are o relaţie din septembrie cu Cosmin Stoian, pe care l-a cunoscut pe Facebook şi care i-a readus zâmbetul pe buze acesteia. 

Ba mai mult de atât, cei doi par mai îndrăgostiţi ca niciodată, de aceea au decis să treacă la un alt nivel în relaţia lor.

Vedeta de la Prima Tv este în culmea fericirii, după ce a fost cerută de soţie de actualul iubit, chiar în ajunul Crăciunului. 

Articole asemanatoare
Licitație
Cazul fetei scoasă la licitație pe Facebook pentru căsătorie a revoltat organizațiile internaționale
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
Ghid pentru alegerea inelului de logodna cu diamant
Doua religii, un singur cuplu, o rezolvare?

Loading...

Comenteaza acest articol

Vedeta TV din Romania se marita la 2 luni dupa divort cu un barbat cunoscut pe Facebook

by   1 min
0