Tabu
Image default
lifestyle

Vedeta TV si fosta coperta Playboy Romania – s-a maritat si va deveni mamica

dochianu gravidaFrumoasa Cristina Dochianu, fosta prezentatoare Antena 1 si fosta coperta Playboy, în prezent membră a Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC),  se pregătește să devină mămică.

Cristina s-a căsătorit religios cu soțul său, Cristian Fogarassy, într-un cadru de vis la Orșova. Asta după ce în decembrie blondina a spus “da” soţului ei, în faţa ofiţerului stării civiele.

“Nunta a fost o petrecere intimă la care au participat doar persoanele dragi nouă. Evenimentul a avut loc lângă Orșova, orașul în care am copilărit și de care mă leagă foarte multe amintiri frumoase. Nași au fost prietenii noștri foarte buni Santiago și Diana Leordă, alături de fiul lor Marc, pe care îi iubim și îi prețuim foarte mult. Luna de miere am petrecut-o în Grecia, pe insulă Santorini, unde ne-am bucurat cu adevărat de câteva zile de vacanță. Grecia este și va rămâne una dintre destinațiile noastre preferate. Ne bucurăm că vom fi părinți, sunt însărcinată în 5 luni, am o sarcină ușoară până acum, nu am avut pofte și totul decurge foarte bine”, spune Cristina.

Cu puţin înainte de Crăciun, Cristina a decis să se mprite cu logodnicul ei, schimbare de care s.a arărat extrem de mândră.

“Cristian Fogarassy este sotul meu, iar eu mi-am schimbat numele, de joi sunt Cristina Fogarassy”, spunea în decembrie frumoasa Cristina.

O prezenţă discretă şi deloc amatoare de mondenităţi, vedeta a ales să nu spună că se va căsători nici măcar părinţilor. “I-am invitat în ziua aceea, la cununie, vă daţi seama ce surprinsi au fost”, mărturisea atunci doamna Fogarassy.

Cristina şi Cristian Fogarassy sunt împreună de 10 luni.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

RUBY: Din ce isi castiga banii inainte de “Stinge lumina”

O celebrare a diversităţii

UNVEILED: Meet the Makers Behind the Labels

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Eva Mendes și-a păcălit fanii cu o “sex tape” VEZI VIDEO

realitatea

CINE a picat? Notele la BAC ale vedetelor: Raducu Mazare, Madalina Pamfile, Costel Busuioc

Scrie un comentariu