Home > Agenda > stiri > În România era VEDETA, iar în America VINDE SANDVIŞURI!

În România era VEDETA, iar în America VINDE SANDVIŞURI!


Andreea Spătaru împreună cu iubitul ei, Sorin Marica, s-au mutat de ceva timp în America, acolo unde s-a născut şi fiica lor, Maria Sofia.

Chiar dacă în România ajunsese celebră, Andreea Spătaru nu regretă nici o clipă plecarea în America, mai ales că acolo au reuşit să se descurce mai mult decât onorabil. “Am reuşit să facem o afacere, avem produse de patiserie şi sandvişuri pe care le vindem turiştilor într-o zonă amenajată. Am făcut această afacere cu ajutorul unui prieten român, care are cetăţenie americană. SUA e mai mult decât îşi poate închipui cineva”, a povestit fosta manechină la Kanal D.

Decizia de a se muta în Miami a fost luată înainte de naşterea micuţei Maria Sofia, iar gândul cu care au plecat în “Ţara Făgăduinţei” a fost acela de a-i asigura fetiţei un viitor mai bun.

“Acum a trebuit să ne întoarcem. Noi avem viză de turist. În SUA, ni se pune viză de 6 luni şi din această cauză a trebuit să venim. Fiica noastra e cetăţean american, ea putea să rămână. Deocamdată nu i-am luat dublă cetăţenie. Va fi decizia ei la majorat dacă vrea să fie şi cetăţean român.

În 2009, am plecat prima oară. Şi am tot plecat, ne-am întors. Noi niciodată nu am pretins că nu vom mai avea de-a face cu România. Părinţii noştri sunt aici, aşa că facem naveta”, a mai declarat Andreea.

Articole asemanatoare
Trump i-a făcut cadou lui Kim Jong un trailer în stil Hollywood pentru pace
De ce nu a mai apărut Melania Trump pe coperţile revistelor de când a devenit prima doamnă a SUA
Bianca Drăguşanu a fugit în secret în America. Si-a luat bilet doar dus
Twilight Saga: Breaking Dawn, încasări uriaşe în weekendul lansării

1 Response

  1. anca

    vai vai vai …. ce poate sa minteasca lumea asta … USA nua corda viza celor nascuti acolo daca partinti nu au green card … dar trebuia sa minteasca nu ? ….

Comenteaza acest articol

În România era VEDETA, iar în America VINDE SANDVIŞURI!

by   1 min
1