Home > Agenda > Vedete care si-au facut operatie estetica la nas

Vedete care si-au facut operatie estetica la nas

Operatiile estetice sunt un subiect tabu in randul vedetelor, judecand dupa numarul celebritatilor care neaga faptul ca au apelat la medicul estetician pentru a avea un aspect de invidiat. Sanii, buzele, posteriorul, ce nu si-au modificat vedetele? Ah, era sa uit de nas! Multe sunt vedetele care, complexate fiind de aspectul nasului lor, au ajuns sa-si faca operatie estetica. Am facut o scurta lista a acestora si va invit sa le descoperim impreuna. Cum aratau inainte sa fie operate si cat de mult li s-a imbunatatit fizionomia? Haideti sa vedem!

Britney Spears

Zilele in care Britney aparea cu doua codite de scolarita dansand pe holurile liceului in clipul piesei „Hit me baby one more time” sunt apuse de mult timp. Divortata, mama a doi baieti, este clar ca Britney a apelat la medicina pentru a avea un nas perfect. Pozele „inainte si dupa” vorbesc de la sine! Voi ce parere aveti?

Christina Aguilera

Este clar ca lumina zilei ca frumoasa blondina a avut o interventie chirurgicala la nivelul nasului. Privind in trecut, la videoclipul piesei „Gennie in a bottle” mai exact, diferentele sunt vizibile.

Cameron Diaz

Din nou o blonda, insa aceasta a recunoscut public faptul ca si-a operat nasul in 2003 din motive medicale dupa ce a suferit un accident in timp ce facea surf. Diferentele, din nou, se pot vedea foarte usor!

Madonna

Cantareata nu a recunoscut vreo operatie estetica la nivelul nasului, insa gurile rele sustin ca aceasta ar fi dat o tura pe la medicul estetician si si-ar fi micsorat nasul. S-a operat sau nu Madonna?

Angelina Jolie

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Angelina nu a recunoscut vreo operatie estetica, insa, din nou, zvonurile circula si circula. Privind la pozele din tineretea Angelinei, nasul sau parea a fi mai aproape de gura, insa nu avem dovezi clare.

Nici barbatii nu s-au dat inapoi, iar presa sustine ca vedete celebre precum Zac Efron sau Ozzy Osbourne au suferit rinoplastii.

Fiind intr-o permanenta concurenta cu cei din jur, este clar ca celebritatile simt nevoia sa arate impecabil si, implicit, sa isi indrepte unele defecte fizice. Cu sau fara operatii, cert este ca mereu reusesc sa faca o impresie buna si sa ne lase cu gura cascata pe toti!

Articole asemanatoare
chirurgie plastică
Apelurile video sporesc interesul pentru chirurgia plastică
rinoplastie
De ce primăvara este momentul perfect pentru rinoplastie
Înainte de italianul Politi, a mai existat un medic rămas nepedepsit după ce o femeie a murit după intervenția estetică
Autoiluzionarea: cum îi determină pozele selfie pe oameni să-și facă operații estetice

Comenteaza acest articol

Vedete care si-au facut operatie estetica la nas

by realitatea   1 min
0