Tabu
lifestyle

Vedete de la Hollywood care nu au deloc dantura perfectă

O carieră de top la Hollywood presupune o dantură perfectă. Dar nu e mereu aşa. Unele dintre vedetele de top au dinţii la fel ca înainte de a deveni celebri. Iar pentru unele dintre ele, ăsta nu este un lucru bun.

Madonna are strungăreaţă, iar asta o ştim cu toţii. Ea a refuzat dintotdeauna să corecteze acest defect spunând că îi poartă noroc. Mai mult, ea a pozat pentru coperta publicaţiei americane Glamour, iar aceştia i-au acoperit strungăreaţa. Madonna s-a supărat atât de tare încât a refuzat premiul de femeia anului oferit de aceeaşi revistă.

http://4.bp.blogspot.com

Kirsten Dunst are dinţi de vampir, dar nu o deranjează deloc treaba asta. De fapt, ea e convinsă că asta a ajutat-o să obţină rolul care a făcut-o celebră, cel din “Interviu cu un vampir”!

wildbluffmedia.com

Ricky Gervais întăreşte ideea că englezii au dinţi urâţi. El a povestit că a acordat la un moment dat un interviu, iar reporterul s-a declarat şocat de cât de inestetică e dantura lui.

Avril Lavigne are dinţi extrem de deformaţi, iar unul dintre canini îi iese clar în evidenţă făcând-o pe Avril să pară uşor desprinsă din seria “Twilight”.

http://avril-lavigne-vampire.pics-grabber.appspot.com/

Dinţii lui Steve Buscemi merg, fiecare, într-o altă direcţie. Actorul nu e supărat, însă, din această cauză şi e de părere că dantura lui oribilă l-a ajutat să interpreteze mai uşor tot felul de personaje ciudate.

beutifulmagazine.com

În ciuda zecilor de milioane pe care le câştigă anual, Miley Cyrus nu reuşeşte să capete o dantură impecabilă. Ea a purtat mulţi ani un aparat dentar, dar asta nu a produs o transformare majoră.

dailymail.co.uk

Jewel a locuit mult timp într-o rulotă şi, după ce a devenit celebră, şi-a păstrat dinţi urâţi pentru a nu uita prea repede de unde a plecat. Ulterior i-a albit şi îndreptat uşor.

http://www.bitchingbeauty.com

În cazul lui Mike Tyson nu e deloc greu să ne imaginăm de ce are dinţi urăţi sau chiar lipsă. E boxer. Mai geu e să ne dăm seama de ce a ales să îşi pună dinţi de aur în faţă.

http://i2.listal.com

ARTICOLE SIMILARE

Giulia a SLABIT 20 de kilograme dupa nastere!

Jurnalul de stiri Antena 1 are o noua formula

Gradina deliciilor de vară!

realitatea

Bizara licitație a lui Michael Jackson

realitatea

Iată cum arată cea mai grasă femeie din Marea Britanie – FOTO

realitatea

Personalități Gay – Johann Wolfgang von Goethe

realitatea

Scrie un comentariu