Home > Fashion > Vedete de top la lansarea unei Case de Bijuterii

Vedete de top la lansarea unei Case de Bijuterii

Vedete de top, jurnalisti si oameni de opinie s-au lasat sedusi de stralucirea diamantelor, intr-un cadru elegant, cu ocazia inaugurarii Casei de Bijuterii 8 Jewellery din The Grand Avenue-JW Marriott.

Livia Graur1Gazda petrecerii a fost frumoasa prezentatoare de stiri Livia Graur, care a stralucit purtand o selectie de piese batute in diamante, de colectie.

1Avand o expertiza de peste 20 de ani pe piata din Germania, 8 Jewellery propune o selectie de piese rafinate, din aur de 18 k, cu diamante si pietre pretioase, ale unor branduri-cult cu traditie in industria bijuteriilor de lux, precum: Crivelli Gioielli, Damaso Martinez, dar si propria colectie de bijuterii care se remarca printr-un design modern si elegant.

Creatiile proprii ale Casei de Bijuterii 8 Jewellery se disting, in primul rand, printr-un aspect esential, anume acela de a fi piese unicat, pe care artistul bijutier le-a creat  avand, de fiecare data, o alta sursa de inspiratie. De la montura, forma, elemente inovative, precum toarta flexibila a inelelor, pana la aranjarea intr-o anume forma a diamantelor, bijuteriile 8 Jewellery pot concura cu cele mai prestigioase case de bijuterii din lume.

Dorinta de a oferi o experienta de shopping completa, se poate remarca si gratie atentiei cu care s-a decorat magazinul, cat si set-up-ului creativ de expunere al pretioaselor piese. Conceptul acestui spatiu pretios in sens propriu si figurat este un demers intelectual de mare rafinament, ce tradeaza preocuparea pentru desfatarea vizuala.

Eight-full-macheta11111Decorul all-black se imbina perfect cu presele de furnir vechi de 300 de ani, ce adapostesc casetele transparente ale bijuteriilor si cu vitrina, o adevarata instalatie de arta. Astfel, negrul sobru contrasteaza cu stralucirea cameleonica a bijuteriilor si le potenteaza frumusetea.

8 Jewellery propune, astfel, prin acest mix sofisticat in sobrietatea lui, o experienta unica ce va convinge, cu siguranta, ca 8 Jewellery nu vinde simple bijuterii, ci EMOTII.

La eveniment au participat : Anca Serea, Livia Graur, Diana Bart, Adina Halas Hungeanu, Maria Radu, Eli Roman, Connie Preda, Cristina Soloc, Monica Colceriu, Cristina Soare, Ligia Munteanu, Elena Taranu, Camelia Baltoi, Oana Tache, Dr. Iulia Preda si Andrei Nourescu.

Articole asemanatoare
9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes
Mamele celebre și fiicele lor care le seamănă izbitor
bijuterii
Cea mai periculoasă modă în rândul tinerelor: își pun bijuterii în ochi
Ghid pentru alegerea inelului de logodna cu diamant

Loading...

Comenteaza acest articol

Vedete de top la lansarea unei Case de Bijuterii

by realitatea   1 min
0