Home > Lifestyle > Vedete despre care nu stiai ca au boli severe

Vedete despre care nu stiai ca au boli severe

Chiar daca au milioane de dolari in conturi si sunt admirati de fanii din intreaga lume, vedetele de mai jos nu pot scapa de diverse afectiuni fizice severe.

Kim Kardashian: psoriazis
Chiar daca o ascunde foarte bine, Kim are psoriazis, o boala autoimuna in care sistemul imunitar crede ca pielea este un patogen (agent care provoaca infectii). Psoriazisul se manifesta prin eruptii si iritatii urate la nivelul pielii, declansate de stres.

Pamela Anderson: hepatita C
Actrita a marturisit in 2002 ca sufera de hepatita C pe care a luat-o impartind acelasi ac de tatuaj cu fostul sot, Tommy Lee. Hepatita C este o infectie virala, care deocamdata e incurabila. Desi deseori nu prezinta simptome, daca esti vorba despre o infectie cronica, poate declansa ciroza.

Miley Cyrus  suferă de o afecţiune cardiacă care este mai mult enervantă decât periculoasă. Miley are tahicardie, care înseamnă că, din când în când, frecvenţa bătăilor inimii creşte. “Nu îmi face rău dar mă deranjează. Când sunt pe scenă, nu pot să nu mă gândesc la inima mea”.

Daniel Radcliffe a fost diagnosticat cu o formă severă de cefalee – denumită “cefaleea în ciorchine” sau sindromul Cluster Headache.
Cefaleea în ciorchine este o boală care provoacă dureri extreme, care se produc aproape în toate cazurile doar într-o parte a craniului.
Boala apare şi dispare periodic. Cauzele ei nu sunt deocamdată cunoscute. Afectează aproximativ 0,1% din populaţie, iar bărbaţii sunt mai des afectaţi de acest sindrom decât femeile.

Cântăreaţa americană Missy Elliott suferă de boala Basedow-Graves, o maladie care, potrivit declaraţiilor artistei, a făcut-o să îşi piardă părul şi i-a afectat grav sistemul nervos.
Această boală este arareori mortală, iar cântăreaţa în vârstă de 39 de ani a declarat că face cu regularitate sport, sub supraveghere medicală.
“Sistemul meu nervos a fost paralizat. Pielea ţi-e uscată, îţi cade părul şi te trezeşti de dimineaţă având senzaţia că ai nişte pietre în ochi”, a declarat Missy Elliott într-un episod din emisiunea “Behind the Music”, realizată de postul VH1, ce va fi difuzat pe 29 iunie.

David Beckham: sindrom obsesivo-compulsiv si sindromul Tourette
Daca majoritatea doamnelor il considera perfect pe sotul Victoriei Beckham, ar fi surprinse sa afle ca celebrul fotbalist sufer nu de unul, ci de doua sindromuri stanjenitoare. In cazul sindromului obsesivo-compulsiv, Daivd spune ca este obsedat de aranjarea lucrurilor in ordine, in timp ce in cazul sindromului Tourette, vedeta are numeroase ticuri verbale si grimase pe care nu le poate controla.

Shannen Doherty: boala Crohn
Starul din “Beverly Hills”a recunoscut in 1999 ca sufera de aceasta boala autoimuna, care cauzeaza o inflamare a tractului intestinal. Printre simptomele bolii Crohn, care deocamdata e incurabila, se manifesta crampe abdominale severe si diaree.

Articole asemanatoare
Ținute care arată mai bine pe vedete decât pe modele
rochie
Vedetele care au curajul să poarte aceeași rochie de mai multe ori
coronavirus
Coronavirus: de ce oamenii iau tot mai multe boli grave de la animale
pasiuni
Pasiuni și talente ascunse ale vedetelor

Comenteaza acest articol

Vedete despre care nu stiai ca au boli severe

by   2 min
0