Home > Agenda > Vedete nascute pe 21 august!

Vedete nascute pe 21 august!

Toma Caragiu

Nascut pe 21 august 1925 in Argos Orestiko, Grecia.

A fost un actor roman, cu o activitate bogata in teatru, film si televiziune. Este cunoscut datorita rolurilor sale de comedie, dar a jucat si in drame, unul dintre filmele sale de referinta fiind “Actorul si salbaticii”.  In 1967 a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural clasa a III-a pentru “merite deosebite in domeniul artei dramatice”. A murit in mod tragic, sub daramaturile blocului din Bucuresti unde locuia, in cutremului din 4 martie 1977.

Kelis

Nascuta pe 21 august 1979 in New York City, SUA.

Este o cantareata, bucatar-sef si compozitoare americana. Kelis a atins succesul international in 1999 odata cu lansarea albumului “Kaleidoscope”, dar este cel mai bine cunoscuta pentru single-ul “Milkshake”, de pe albumul “Tasty”, lansat in 2003. Ea abordeaza diferite genuri muzicale, de la R&B, la electro, pop si rock, si a fost recunoscuta la Brit Awards, Grammy Awards, Q Awards si NMW Awards. A vandut 6 milioane de albume in toata lumea si are 10 single-uri in UK Singles Chart Top.

Jean Constantin

Nascut pe 21 august 1927 la Techirghiol, Constanta.

A fost unul dintre cei mai mari actori romani, interpret de roluri comice, considerat „maestrul comediei”. A jucat in filme de la inceputul anilor 1960. Rolurile care il impun in cariera sa sunt partiturile comice jucate incepand cu 1970 pentru seria B.D (Brigada Diverse). In 2009 si 2010, actorul a fost internat in mai multe randuri din cauza problemelor cardiace. A murit miercuri, 26 mai 2010, in apartamentul sau din Constana.

Kim Cattrall

Nascuta pe 21 august 1956 in Liverpool, Anglia

Inca de la o varsta frageda a devenit evident faptul ca Kim avea exact ceea ce trebuia pentru a fi un star, iar la varsta de doar 11 ani a fost acceptata la prestigioasa Academie de Muzica si Arta Dramatica din Londra. Celebritatea i-a fost adusa insa in urma seriei „ Sex and the city” pentru rolul ei ca Samantha Jones. In prezent, actrita locuieste in New York City.

 

Articole asemanatoare
Vedete nascute pe 2 octombrie!
Vedete nascute pe 30 septembrie!
Vedete nascute pe 29 septembrie!
Vedete nascute pe 28 septembrie!

Loading...

Comenteaza acest articol

Vedete nascute pe 21 august!

by realitatea   1 min
0