Tabu
lifestyle

Vedete pe podium la Fashion For Relief

Cu ajutorul a peste 60 de celebrități, Naomi Campbell a pus pe picioare un show de zile mari: cea de-a șasea ediție Fashion For Relief. Evenimentul a avut loc pe 17 septembrie, la Natural History Museum în cadrul London Fashion Week și a avut ca scop strângerea de fonduri pentru The White Ribbon Alliance, o fundație care sprijină femeile însărcinate și nou-născuții din lumea a treia.
Naomi Campbell nu s-a ocupat numai de organizare, ci a și defilat pe podium, dovedind încă o dată că e un supermodel de invidiat. Printre starurile care au acceptat invitația de a prezenta cîteva ținute se numără Cheryl Cole de la Girls Aloud (purtând o rochie Jean Paul Gaultier), Estelle (îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu leopard), Ronan Keating, fetele de la Sugababes, Kimberly Stewart, Lizzie Jagger. Cea mai comentată apariție a fost cea a vedetei tv în vârstă de 65 de ani, Cilla Black (într-un corset Yves Saint Laurent ).
În urma acestui eveniment caritabil, s-au strâns peste 100.000 de lire sterline în beneficiul The White Ribbon Alliance.

ARTICOLE SIMILARE

Copiii lui Michael Jackson au donat o parte din operele de artă semnate de tatăl lor

realitatea

ALEGERI Statele Unite: Michelle OBAMA vs Ann ROMNEY! Cine va fi PRIMA DOAMNA?

realitatea

Penelope Cruz, nuntă în decembrie?

realitatea

Adele, din nou pe locul 1 + Juriul de la “The Voice” UK

realitatea

Geri Halliwell și Guy Ritchie împreună?

realitatea

Prima zi la BCR Open Romania 2008

realitatea

Scrie un comentariu