Tabu
Image default
lifestyle

Vedete pe podium la Fashion For Relief

Cu ajutorul a peste 60 de celebrități, Naomi Campbell a pus pe picioare un show de zile mari: cea de-a șasea ediție Fashion For Relief. Evenimentul a avut loc pe 17 septembrie, la Natural History Museum în cadrul London Fashion Week și a avut ca scop strângerea de fonduri pentru The White Ribbon Alliance, o fundație care sprijină femeile însărcinate și nou-născuții din lumea a treia.
Naomi Campbell nu s-a ocupat numai de organizare, ci a și defilat pe podium, dovedind încă o dată că e un supermodel de invidiat. Printre starurile care au acceptat invitația de a prezenta cîteva ținute se numără Cheryl Cole de la Girls Aloud (purtând o rochie Jean Paul Gaultier), Estelle (îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu leopard), Ronan Keating, fetele de la Sugababes, Kimberly Stewart, Lizzie Jagger. Cea mai comentată apariție a fost cea a vedetei tv în vârstă de 65 de ani, Cilla Black (într-un corset Yves Saint Laurent ).
În urma acestui eveniment caritabil, s-au strâns peste 100.000 de lire sterline în beneficiul The White Ribbon Alliance.

ARTICOLE SIMILARE

Câștigători TIFF 2009

realitatea

ROXANA VANCEA data afara din cauza MIHAELEI RADULESCU?

Programul romanilor la OLIMPIADA (Ziua 7, VINERI)

Angelina Jolie a primit inelul de logodna (FOTO)

realitatea

“Tatăl meu este un zgârcit”, susține fiul lui Rod Stewart

realitatea

UMFLATI sau DEZUMFLATI. Cele mai socante schimbari de look ale celebritatilor

Scrie un comentariu