Tabu
Image default
PEOPLESlider

Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele

În timp ce pentru unii acest lucru este încă un clişeu, pentru alţii este doar realitatea în care ei trăiesc fericiţi. De la Priyanka Chopra și Nick Jonas la Miranda Kerr și Evan Spiegel, descoperiți cele 13 vedete au avut relații cu bărbați mai tineri.

Gabrielle Union și Dwyane Wade

Diferența de vârstă: Nouă ani

Actrița din Being Mary Jane și vedeta NBA s-au întâlnit în 2007, dar au început să iasă abia în 2009. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au o fiică, Kaavia James, născută cu ajutorul unei mame surogat, în 2018.

Shakira și Gerard Piqué

Diferența de vârstă: 10 ani

Shakira, în vârstă de 43 de ani, și jucătorul de fotbal, Gerard Piqué, de 33 de ani, au început să se întâlnească în 2010, după ce s-au întâlnit în platourile de filmare ale videoclipului său muzical „Waka Waka”. Au doi fii împreună, Milano, de 6 ani, și Sasha, de 4 ani și, întâmplător, ambii împart aceeași zi de naștere, 2 februarie (10 ani distanță, evident).

Priyanka Chopra și Nick Jonas

Diferența de vârstă: 10 ani

Este poate una dintre cele mai faimoase relații dintre o femeie celebră și un bărbat mai tânăr decât ea din ultimii ani. Priyanka Chopra și Nick Jonas au mers împreună la Gala Met din 2017, dar relația lor nu a fost oficializată până la mijlocul anului 2018 . Diferența de vârstă nu-l deranjează se pare pe Jonas. Muzicianul are o preferință pentru femeile mai în vârstă decât el, având relații cu Delta Goodrem și Kate Hudson.

Kourtney Kardashian și Younes Bedjima

Diferența de vârstă: 14 ani

Kourtney Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a început să se întâlnească cu iubitul ei din nou, din nou, din nou, Younes Bendjima, un model de 26 de ani, în decembrie 2016. De asemenea, se zvoneste că aceasta s-ar fi întâlnit și cu Luka Sabbat, în vârstă de 22 de ani. Potrivit Hollywood Life, Kourtney Kardashian preferă relațiile cu bărbați mai tineri în această etapă din viața ei.

Miranda Kerr și Evan Spiegel

Diferența de vârstă: 9 ani

Deși s-ar putea căsători mai ales că au doi copii împreună, supermodelul australian Miranda Kerr, în vârstă de 36 de ani, a crezut inițial că diferența de vârstă de nouă ani dintre ea și fondatorul Snapchat, de 29 de ani, este prea mare pentru a-l lua „în serios” când s-au cunoscut în 2015.

Lisa Bonet și Jason Momoa

Diferența de vârstă: 12 ani

Actrița Lisa Bonet, de 52 de ani, și starul din Game of Thrones, Jason Moma, de 40 de ani, s-au întâlnit într-un club de jazz în 2005, s-au căsătorit în 2017 și sunt împreună de atunci.

Cameron Diaz și Benji Madden

Diferența de vârstă: 7 ani

Cameron Diaz, de 47 de ani și Beni Madden, de 40 de ani, au început să se întâlnească în 2014. Perechea s-a căsătorit un an mai târziu, iar anul acesta, în ianuarie li s-a născut o fiică, pe care o cheamă Raddix.

Cameron Diaz și Justin Timberlake

Diferența de vârstă: 9 ani

Cameron Diaz și cântărețul Justin Timberlake, care este acum căsătorit cu Jessica Biel, au avut o relație de 4 ani, între 2003 și 2007. Diaz, acum în vârstă de 47 de ani, avea aproximativ 31 de ani când a început să-l întâlnească pe Timberlake, care avea aproximativ 22 de ani.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Diferența de vârstă 6 ani

Când Jennifer Lopez a împlinit 50 de ani în 2019 a dat cea mai extravagantă petrecere de naștere pentru a o sărbători. Diva a schimbat prefixul înainte logodnicului ei, Alex Rodriguez, în vârstă de 44 de ani, dar asta nu l-a deranjat pe bărbat. Cei doi sunt împreună din 2017, s-au logodit în martie 2019 și fiecare are doi copii din căsătoriile anterioare.

Jennifer Lopez și Casper Smart

Diferența de vârstă: 18 ani

Jennifer Lopez a format un cuplu și cu dansatorul ei, Casper Smart, în 2011, când avea 42 de ani și el 24 de ani. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani, cu mici pauze. S-au despărțit definitiv în 2016.

Demi Moore și Ashton Kutcher

Diferența de vârstă: 16 ani

Demi Moore și Ashton Kutcher s-au cunoscut în 2003 și și-au făcut publică relația la premiera filmului Charlie’s Angels: Full Throttle. S-au căsătorit în 2005, diferența lor de vârstă de 16 ani devenind subiect de bârfă pentru tabloide.

Madonna și (aproape) toate relațiile ei

Madonna s-a întâlnit cam mereu cu bărbați mai tineri decât ea, poate prea tineri. În prezent cântăreața, în vârstă de 61 de ani, se întâlnește cu dansatorul ei, Ahlamalik Williams, care are 25 de ani și este cu 36 de ani mai tânăr decât artista și cu doi ani decât fiica ei, Lourdes.

Iată doar câteva dintre relațiile anterioare ale Madonei cu bărbați mai tineri și vârsta pe care o avea fiecare la vremea când formau un cuplu. (de la cel mai recent la cel mai îndepărtat).

 • Kevin Sampaio (26 de ani, diferență de vârstă de 33 ani)
 • Timor Steffens (26 de ani, diferență de vârstă de 30 ani)
 • Brahim Zaibat (23 de ani, diferență de vârstă de 29 ani)
 • Jesus Luz (21 de ani, diferență de vârstă de 29 ani)
 • Alex Rodriguez (32 de ani, diferență de vârstă de 18 ani)
 • Guy Ritchie (32, de ani, diferență de vârstă de 10 ani)
 • Carlos Leon (23 de ani, diferență de vârstă de 8 ani)
 • Dennis Rodman (33 de ani, 3 ani diferență de vârstă)
 • Tupac (23 de ani, diferență de vârstă de 13 ani)
 • Vanilla Ice (24 ani, 9 ani diferență de vârstă)
 • John Kennedy Jr (27 de ani, 2 ani diferență de vârstă)

Tilda Swinton și Sandro Kopp

Diferența de vârstă: 18 ani

Tilda Swinton, 59 de ani, și Sandro Kopp, 42 de ani, s-au cunoscut în platourile de filmare la The Chronicles of Narnia în 2004, când ea a interpretat rolul Vrăjitoarei Albe, iar el a fost un centaur.

Mariah Carey și Nick Cannon

Diferența de vârstă: 10 ani.

Mariah Carey, de 49 de ani, și Nick Cannon, de 39 de ani, s-au întâlnit doar două luni înainte de a se căsători în 2008. Deși s-au despărțit după opt ani de căsătorie, perechea a rămas în relații bune. Cei doi au o pereche de gemeni, Morocco și Monroe.

Eva Mendes și Ryan Gosling

Diferența de vârstă: 6 ani

Eva Mendes, în vârstă de 45 de ani și Ryan Gosling, de 39 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului The Place Beyond The Pines, în 2011. Sunt împreună de aproape un deceniu și au două fiice împreună.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul solistei de la Eurovision! Roxen are succes peste hotare dar n-a avut niciun concert în străinătate

Tabu Tabu

Eva Longoria, distrusă de durere, cu câteva zile înainte de a naște

Andreea Damian

Cum arată acum locul unde a murit Răzvan Ciobanu

Tabu Tabu

Jojo, cu burtică de gravidă pe internet

Andreea Damian

Drake vinde o lumânare parfumată care miroase a … Drake

Andreea Damian

Jennifer Garner, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Andreea Damian

Scrie un comentariu