Home > Agenda > stiri > Vedetele de la Hollywood sunt împotriva rețelelor de socializare

Vedetele de la Hollywood sunt împotriva rețelelor de socializare

Mai multe staruri de la Hollywood, printre care Jennifer Aniston, George Clooney și Miley Cyrus au pornit o adevărată campanie împotriva rețelelor de socializare online. Facebook tocmai și-a adjudecat membrul cu numărul 500.000.000. (500 de milioane!!!), iar vedetele se tem că numărul din ce în ce mai mare al persoanelor care socializează pe diverse site-uri este cauza din care crește numărul răpirilor, violurilor și crimelor sexuale asupra minorilor. Unul dintre cazurile invocate a fost cel al unui bărbat de 48 de ani care a răpit o minoră de 13 ani după ce o mințise pe acesta cu privire la vârsta lui și îi dăduse o întâlnire.

Miley Cyrus, care a fost dependentă de internet în trecut, a făcut un apel disperat la toți adolescenți să nu intre pe internet pentru că nu este deloc distractiv, ba dimpotrivă, este extrem de periculos. George Clooney a făcut, de asemenea, o declarație care, în ciuda tentei amuzante, este extrem de serioasă: "Mai degrabă aș lăsa un tip cu mâinile reci să îmi controleze prostata în direct la TV decât să îmi fac profil pe Facebook". De atfel, o serie de vedete s-au arătat, în repetate rânduri, extrem de iritate din cauza paginilor false de internet care apar sub numele lor.

Articole asemanatoare
retele de socializare
Studiu: Dependența de rețele de socializare nu duce la depresie
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Dependenta secolului XXI si ce putem face in privinta ei
TOP 10: Cine sunt cei mai urmariti oameni pe TWITTER?

Loading...

Comenteaza acest articol

Vedetele de la Hollywood sunt împotriva rețelelor de socializare

by realitatea   1 min
0