Tabu
Image default
PEOPLESlider

Vedetele din România care au murit singure în casă

Vedetele sunt și ele oameni. Deși sunt iubite în public, multe se simt abandonate în viața reală. Cristina Țopescu, Gică Petrescu, Jean Constantin, Stela Popescu, Israela, Andrei Gheorghe, de curând Costin Mărculescu sunt doar câteva dintre personajele publice care au sfârșit brusc, în afara luminei reflectoarelor.

Cristina Țopescu a fost găsită decedată, pe 12 ianuarie 2020, într-o locuință închiriată de ea în Tunari. Avea 59 de ani. Moartea acesteia survenise cu două săptămâni înainte. O vecină a alertat autoritățile și a anunțat că nu a mai văzut-o de multă vreme

Gigă Petrescu avea 91 de ani când a încetat din viață.  Deși mereu înconjurat de oameni, a murit de tristețe, singur în casă și sărac.

Jean Constantin (81 de ani) a fost găsit mort, pe 26 mai 2010, în locuința sa din Constanța. Cel care l-a găsit pe maestru fără suflare a fost Dumitru Galani, un foarte bun prieten, scrie playtech.ro. Pentru că acesta nu i-a răspuns la telefon, i-a sunat pe nepoții artistului din partea fratelui, iar împreună au mers în locuința sa, unde l-au găsit în pat, în pijamale, fără viață. Jean Constantin a suferit un infarct și avea probleme cu inima mai vechi.

Stela Popescu a murit pe data de 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Celebra actriță a fost găsită la 12 ore după ce s-a stins din viață, în propria locuință din zona Grădina Icoanei. A murit în urma unui stop cardio-respirator.

Și trupul lui Costin Mărculescu a fost găsit după mai multe zile, în stare avansată de putrefacție. Actorul, care urma să împlinească 51 de ani luna aceasta, a murit în urma unui infarct.

ARTICOLE SIMILARE

Repetițiile la cea mai nouă producție a Théâtre du Soleil

Ciocîrlan

Dan Negru face praf vedetele din televiziune: „Răduleasca sau Marin sunt babe!”

Andreea Damian

Flick Domnul Rimă, nuntă cu aleasa inimii lui. Ce rochie superbă a purtat mireasa! FOTO

Tabu Tabu

Avem prea mulți bani așa că tăiem copaci și umplem parcurile cu statui

Dora Constantinovici

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Andreea Damian

Starurile plâng decesul celebrului jucător de baschet Kobe Bryant

Andreea Damian

3 comentarii

Scrie un comentariu