Tabu
Image default
lifestyle

Vedetele doneaza pentru Tabu

Marti, 27.10.2009, Tabu organizeaza o sesiune de SALES caritabil al carei scop este strangerea de bani pentru o operatie complicata la care va fi supus tatal unei angajate a revistei (Ecaterina Bordei, Brand Manager).
Sales-ul care are loc pe blogul bazavan.tabu.ro reuneste obiecte ale vedetelor care au aparut in paginile revistei de-a lungul timpului, o desfasurare impresionanta de forte cu peste 50 de vedete care au raspuns solicitarii Tabu.

Reactia personalitatilor este cu atat mai impresionanta cu cat, multi dintre ei nu s-au limitat doar la a dona un obiect drag, ci au vorbit cu colegi sau prieteni ca sa faca si ei donatii. Adreea Berecleanu – care a donat impreuna cu sotul sau, Andrei Zaharescu, un ceas Tissot si o bijuterie unicat – si-a rugat prietenii sa ni se alature si astfel Lucian Mandruta a daruit un aparat de fotografiat, iar un cuplu prieten a donat un samovar, obiect de colectie.

Malvina Cerveschi s-a transformat in ingerul pazitor Tabu in TVR si a adunat de la colegii sai Mihai Constantin, Albertina, Roxana (,,Stii sport’’) si Giulia Nahmany tablouri, rochii de designer si alte obiecte cu valoare emotionala foarte mare. Citește mai multe pe blogul Cristinei Bazavan

ARTICOLE SIMILARE

Bazarul de Craciun 2014

SUPERSTARUL MANELELOR. De ziua lui, Florin Salam a avut ceas de 100.000 de euro!

DINU PATRICIU intre viata si moarte in aceste clipe!

Ghici despre cine se zvonește că e însărcinată

realitatea

Mischa Barton se droghează în miezul zilei – FOTO

realitatea

Rihanna+Leonardo DiCaprio=RiCaprio?

realitatea

Scrie un comentariu