Tabu
Image default
FASHION

Vedetele donează pentru Wonder Garage Sale – Ediţia a doua

Mai e putin si cea de-a doua editie a Wonder Garage Sale e pe punctual de a reuni expozanti de tot felul, vanzatori de povesti si chilipiruri in deja cunoscutul spatiu de evenimente din Popa Nan 82. Te asteptam si pe tine sa dai o raita pe la targ si, eventual, sa te innoiesti; daca nu, macar sa mai schimbi peisajul, sa vii sa petreci o zi linistita, cu voie buna, oameni simpatici si lucruri frumoase.

Sau poti sa te inscrii ca participant. Vino cu haine, carti, discuri, obiecte decorative si orice altceva vrei tu, pregateste-le frumos si ajuta-le sa isi gaseasca un nou proprietar. Ai la dispozitie o zi intreaga, pe 7 mai, de la ora 12 la ora 20, la Wonder Garage Sale, in spatiul de evenimente din Popa Nan 82. Taxa de participare este de 50 de lei si iti punem la dispozitie un scaun si o modalitate de expunere, dar daca vrei sa iesi in evidenta, te asteptam pe tine cu o expunere cat mai creativa. Inscrie-te acum la [email protected] si vei primi toate detaliile de care ai nevoie.

Ca si la editia precedenta, vrem sa contribuim la o cauza ecologica, iar in acest scop ni s-au alaturat vedetele care au raspuns prezent invitatiei noastre de a dona obiecte personale, iar banii stransi din vanzarea acestora vor fi redirectionati catre Asociatia MaiMultVerde (www.maimultverde.ro) pentru proiecte viitoare.

Demersului nostru ecologic i s-au alaturat Raluca Lazarut, Dana Savuica, Cori Gramescu, Sophia, DJ Miki Love, Ellie White, [email protected], Oana Ionita si Valentina Pelinel. Fiecare dintre ele a ales obiecte pe care le-a folosit cu drag, dar care acum nu isi mai gasesc locul in garderoba ori in casa lor sau care, pur si simplu, merita sa fie valorificate in scopuri caritabile.

Taxa de intrare pentru cumparatori este de 5 lei si primesc cadou o revista Tabu.

Ne vedem in Popa Nan 82 !

ARTICOLE SIMILARE

Moda unisex tratează ca egali femeile şi bărbaţii

Andreea Damian

Designeri transformați în personajele lui Disney

realitatea

Portobello, magazinul-atelier de poveste

realitatea

Carine Roitfeld lucrează freelance pentru Chanel şi Fendi

realitatea

Street fashion: Simona

realitatea

Rosie Huntington Whiteley pe coperta LOVE

realitatea

Scrie un comentariu