Home > beauty > VelaSmooth, soluție non-chirurgicală pentru tratarea eficientă a celulitei

VelaSmooth, soluție non-chirurgicală pentru tratarea eficientă a celulitei

SlimArt, una dintre cele mai moderne clinici de înfrumusețare corporală și facială, a introdus soluția de ultimă generație VelaSmooth pentru efectuarea simultană a tratamentelor de diminuare a celulitei, reducerea în circumferință a zonelor tratate și îmbunătățirea tonusului pielii.

VelaSmooth utilizează tehnologia elos ce a revoluționat piața estetică, fiind prima și singura tehnologie inovatoare ce combină 4 tehnici: energia optică infraroșie, radiofrecvența bipolară, vacuumul pulsat și mobilizarea mecanică profundă.
Elos, tehnologie unică si brevetată, este o abreviere a sinergiei electro-optice: “electro” reprezintă curentul de radiofrecvență (RF) bipolară, iar “optic” reprezintă energia optică infraroșie.

Radiofrecvența încălzește dermul, provocând o reacție ce stimulează restructurarea și remodelarea pielii. Infraroșul stimulează metabolismul, activitatea celulară și creșterea metabolismului energiei stocate în celulele adipoase. Cele două energii sunt dublate de vacuumul pulsat ce îmbunătățește fluxul sanguin și limfatic, favorizând eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament blând și agreabil. 

« Peste 80% din femeile cu o vârstă de peste 20 de ani, indiferent de greutate, sunt afectate de celulită. Aceasta apare atunci când celulele adipoase, aflate în cel mai profund strat al pielii, cresc în dimensiune din cauza stocării unei cantități foarte mari de grăsime. În timp, celule supradimensionate împing suprafața pielii în sus, ducând la apariția aspectului de « coajă de portocală », a arătat Andreea Brăileanu, medic dermato- veneralog în cadrul clinicii SlimArt. “Datorită tehnologiei elos, tratamentul cu VelaSmooth asigură o penetrarea selectivă și în profunzime a dermului, în maximă siguranță, iar rezultatele – îmbunătățirea aspectului pielii și a conturului corpului – sunt vizibile încă de la primele ședințe. Totodată tratamentul duce la o îmbunătățire a circulației sangvine și o diminuare a eventualelor dureri musculare”, spune Andreea Brăileanu.

VelaSmooth este soluția perfectă pentru tratarea celulitei, conturarea și retonifierea zonelor « cu probleme » precum șoldurile, abdomenul, linia brațelor sau a gâtului, deoarece permite profesionistului estetician să acționeze precis și selectiv pe zonele dorite. Tratamentul este aplicabil indiferent de nuanța tenului, nu are efecte secundare și nu implică niciun fel de durere sau doar o durere absolut neglijabilă, atenuată de utilizarea rolelor mecanice, astfel încât clienții se pot întoarce la activitățile de zi cu zi imediat după terminarea ședinței de tratament. « Un alt avantaj major este faptul că tratamentul cu VelaSmooth nu necesită urmarea unui tratament medicamentos în paralel. Este însă recomandată consultarea unui nutriționist, pentru că orice tehnologii am aplica pentru reducerea celulitei și remodelarea corporală, acestea sunt ineficiente în cazul unei alimentații necorespunzătoare sau în exces », a adăugat dr. Andreea Brăileanu.

Un program de tratament cu VelaSmooth cuprinde în medie 12 ședințe, însă numărul acestora variază de la client la client, în funcție de caracteristicile fiecărui client și de rezultatul dorit. În perioada decembrie – februarie, clinica SlimArt oferă o reducere de 50%, astfel încât în această perioadă costul a 12 ședințe este de 600 Euro.

Articole asemanatoare
Solutii smart impotriva exceselor alimentare de sarbatori
Cum scapam de celulita?
Celulita – inamicul principal al femeilor
Tu practici periajul uscat al pielii?

Comenteaza acest articol

VelaSmooth, soluție non-chirurgicală pentru tratarea eficientă a celulitei

by realitatea   2 min
0