Tabu
Image default
HEALTH

VeloGaraj, locul in care iti depozitezi bicicleta pe timp de iarna

Venirea iernii necrutatoare iti provoaca teama ca nu ai unde sa iti lasi bicicleta? Ca o vei depozita in boxa de la bloc sau pe casa scarii si ca iti va fi furata de hoti? Uita de toate problemele in aceasta iarna, caci recent s-a deschis primul garaj de biciclete din Bucuresti.

velogaraj_garaj_de_bicicletePrimavara si, mai ales, vara, bicicleta a fost mijlocul tau de transport urban, alaturi de care ai facut plimbari lungi si dese, precum si drumetii in cautarea relaxarii si a aerului curat si proaspat. Ei bine, pentru toate aceste lucruri, merita sa ii acorzi o pauza. Si cum o poti face altfel daca nu oferindu-i un loc cald unde sa stea la iarna si o revizie completa, care iti va spune multe despre „starea ei de sanatate”.

Veloteca, un magazin de biciclete din Bucuresti, dedicat persoanelor care iubesc pedalatul, iti pune la dispozitie un serviciu premium, o noutate pentru capitala – VeloGaraj. Practic, vii cu bicicleta si personalul de aici are grija sa primeasca cel mai bun tratament si un locsor cald pentru iarna grea, care va veni.

Ce ofera serviciul VeloGaraj?

Odata cu venirea timpului rece si a umezelii, intretinerea bicicletei devine mai costisitoare. De la consumabile (lubrifiant uscat sau umed, vaselina, solutie de spalat) la colectia de accesorii ce trebuie actualizata (aparatoare impotriva ploii si a apei de pe carosabil, anvelope noi), la service-ul complet: inlocuire saboti frana, inlocuire placute de frana, poate chiar a grupului de pinioane, daca acesta s-a uzat, reglarea diferitelor componente si, probabil, centrat roata.

Daca nu vrei sa te confrunti cu toate acestea, iti poti lasa bicicleta pe timp de iarna la VeloGaraj. Acest serviciu a aparut ca o necesitate de depozitare a bicicletelor, mai ales pe timpul iernii, datorita numarului in crestere de pasionati ai pedalatului. Tot ce trebuie sa faci este sa suni pentru o programare si sa-ti aduci bicicleta la magazinul de biciclete din Sos. Iancului, Nr 100, sector 2, Bucuresti, unde se va face receptia acesteia, pe baza de contract si proces verbal de predare-primire. Dupa o evaluare primara, bicicleta ta se va „odihni” intr-un loc cald, primitor, alaturi de alte surate.

Pretul pentru acest serviciu este mai mult decat accesibil. VeloGaraj ti-a pregatit 2 pachete, special concepute pentru siguranta bicicletei tale:

  • Pachetul standard te costa doar 45 lei pe luna si ai incluse predarea acesteia, etichetarea ei (cod, nume, data de intrare), depozitarea bicicletei, o revizie simpla la sfarsitul perioadei (curatat transmisie, reglat frane, reglat schimbatoare, gresat cabluri, spalat bicicleta, presiune roti) si transportul acesteia de la magazinul de biciclete la depozit si inapoi la magazin, de unde ti-o vei ridica la sfarsit.
  • Pachetul premium, de 60 de lei pe luna. Pe langa facilitatile pachetului standard, ai inclusa revizia completa a bicicletei, in care se regaseste si desfacutul si gresatul butucilor, a cuvetelor si a articulatilor. Pentru ambele pachete, iubitorii de ciclism au parte de o luna de gazduire gratis. Practic, tu platesti 4 luni de depozitare a bicicletei in VeloGaraj si primesti o luna gratis.

Acum stii ce cadou sa ii faci bicicletei tale. Scapa-o de frig, ploaie si hoti la un garaj de biciclete premium, la un cost accesibil.

ARTICOLE SIMILARE

Aerul poluat ridică riscul de avort cu 50% – studiu

Andreea Damian

Cercetătorii confirmă legătura dintre vitamina D și COVID-19

Andreea Damian

Cele 10 alimente cu cel mai mic indice glicemic

Andreea Damian

Zaharul ascuns din alimente. Surse surprinzatoare de zahar (partea II)

realitatea

Cele trei modalități prin care se transmite coronavirusul. Una îi îngrijorează cel mai mult pe specialiști

Andreea Damian

Transpirația excesivă poate ascunde o afecțiune gravă

Andreea Damian

Scrie un comentariu