Home > beauty > Velvet Hour by Kate Moss

Velvet Hour by Kate Moss

Cu noul ei parfum, Kate te invită să iei parte la Velvet Hour, momentul acela scurt și atât de prețios în care amurgul se instalează, iar aerul vibrează de promisiuni.

Așa cum îl descrie și Kate, este ca atunci când ești martorul unui moment intim, aproape ritual, de senzualitate intensă și seducție: “parfumul evocă acel moment special când se apropie noaptea și te învăluie în catifea. Îmi plac la nebunie aceste momente, pentru că sunt foarte sexy și senzuale, pline de dorințe și promisiuni.”

Pentru a da viață acestei stări, Velvet Hour a fost conceput ca un parfum misterios, cu note bogate, floral-lemnoase. Textura vibrantă și luminoasă a piperului cenușiu și a freziei este intensificată de atingerea extractului de cașmir, care învăluie și stârnește simțurile.

În inima parfumului, aroma ultra-feminină de patchouli este condimentată subtil cu nucșoară, care adaugă o notă de sălbăticie eleganței sale clasice. Parfumul are la bază note calde, sexy și bogate de lemn de santal, abanos și ambră, care dau naștere unei experiențe captivante, seducătoare.

În perfect acord cu personalitatea misterioasă, nocturnă a parfumului, sticla Velvet Hour, de un albastru profund, surprinde atât aerul vintage al lui Kate, cât și ipostazele ei glamour și senzuale din timpul nopții. Ca o bijuterie prețioasă care așteaptă la adăpostul nopții să fie descoperită, sticla are o formă feminină, rotunjită și tentantă, cu tăieturi îndrăznețe, contrastante, care creează impresia unui diamant fațetat.

Acest “diamant al nopții” este ambalat într-o cutie de un albastru închis, a cărei textură velurată este irezistibilă la atingere. Sugestia unei dâre de fum care plutește seducător de jur împrejurul cutiei simbolizează un ritual nocturn inedit, care o pregătește pe cea care îl poartă pentru noaptea care urmează…

Ultra-sofisticată, elegantă, stylish și modernă, sticla este o expresie a strălucirii unice și atemporale a lui Kate. Cu Velvet Hour, Kate Moss este maestra unui ritual de seducție, care emană încredere în propria senzualitate și îndrăzneală. ….

Contopește-te cu noaptea!

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
nume
Ce nume bizare le-au pus vedetele copiilor. Cel ales de Alicia Silverstone te face să râzi
celebrități
Care sunt cele mai înalte celebrități de la Hollywood
mihaela rădulescu
Am aflat secretele siluetei de viespe a Mihaelei Rădulescu

Comenteaza acest articol

Velvet Hour by Kate Moss

by realitatea   1 min
0