Home > Sex-Relatii > Dragoste > Verișorul reginei Elizabeth s-a căsătorit în prima nuntă regală între persoane de același sex

Verișorul reginei Elizabeth s-a căsătorit în prima nuntă regală între persoane de același sex

Vărul reginei Elizabeth, Lordul Ivar Mountbatten, s-a căsătorit ieri într-o ceremonie discretă care a marcat prima nuntă regală între persoane de același sex.

Lord Ivar Mountbatten, în vârstă de 55 de ani, a mai fost căsătorit cu o femeie, Penelope Thompson, de care a divorțat în 2011 iar după ani de zile, în care a încercat să-și ascundă orientarea sexuală, a recunoscut în anul 2016 că este atras de persoane de același sex.

 

Mountbatten a devenit acum primul membru cunoscut al familiei extinse a reginei care și-a declarat iubirea printr-o căsătorie între persoane de același sex. El este soțul lui James Coyle care a fost lângă el în momentele dificile în care Lord Ivar a dezvăluit că este homosexual. Mountbatten a fost condus la altar, la sugestia copiilor, de către fosta sa soție, Penelope Thompson, cu care are trei copii, Ella, Alix și Luli.

Lordul Ivar Mountbatten cu James Coyle și fosta soție a Lordului Ivar – Penelope Thompson, cea care l-a condus la altar

La ceremonie au participat doar 60 de invitați care au încăput perfect în capela privată de la Bridwell Park. Prințul Edward, cel mai tânăr fiu al reginei, a trimis felicitări înainte de ceremonie, dar el și soția Sophie, contesa de Wessex, nu au putut să participe din cauza unui aranjament anterior de a participa la nunta altcuiva.

“Sunt mult mai fericit acum, deși eu încă nu sunt 100% confortabil cu faptul că sunt homosexual, așa e generația asta, când eram copil, dragostea de genul celei pe care o simt eu era cunoscută ca “dragostea căreia nu trebuie să i se spună numele”, dar ceea ce este uimitor acum este cât de departe am ajuns toți în ceea ce privește acceptarea. M-am luptat cu sexualitatea mea și, în unele privințe, încă o mai fac; a fost o adevărată călătorie drumul până la acest punct “, a declarat Lord Ivar.

Articole asemanatoare
nunta
Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19
regina
Regina, „neagră” de furie! Topmodelul care s-a așezat pe tronul ei
restaurant
Cum alegi un restaurant pentru un eveniment important în anul 2020?
Fotografiile de nuntă ale lui Blake Lively și Ryan Reynolds sunt interzise pe Pinterest

Comenteaza acest articol

Verișorul reginei Elizabeth s-a căsătorit în prima nuntă regală între persoane de același sex

by realitatea   1 min
0