Tabu
Image default
FASHION Slider

Versace Fashion Show | O distribuție de cinci stele

Casa italiană Versace și-a prezentat noua colecție de primăvară-vară 2022 la Milano, vineri, 24 septembrie. Pentru această ocazie, mai multe vedete au urcat pe podium îmbrăcate în creațiile mărcii.

Donatella Versace a prezentat noua colecție de primăvară-vară 2022 a casei sale vineri, 24 septembrie, în cadrul Săptămânii modei din Milano. Pentru această ocazie, creatoare de modă și-a văzut creațiile sale purtate de unele dintre cele mai în vogă personalități ale momentului. Astfel, cântăreața britanică Dua Lipa a deschis și a închis spectacolul, pe ritmurile piesei Physical.

Mai târziu, Lourdes Leon a apărut pe podium. Privirea fixă, pasul asigurat, fiica Madonnei era îmbrăcată într-o rochie midi în lamé gri, cu decolteu adânc. La fel ca Dua Lipa, părul ei lung de abanos cădea drept peste umeri, în timp ce bretonul, ridicat în spate, îi arăta pleoapele acoperite cu verde și albastră. Rețineți că aceasta nu este prima ei prezentare de modă. Lourdes a apărut în spectacolul Savage X Fenty al Rihannei, care a fost difuzată pe Amazon Prime în aceeași zi cu spectacolul Versace. Înainte de aceasta, în 2018, a debutat pe podium pentru marca Gypsy Sport.

Gigi Hadid și compania

De asemenea, au defilat modele care n mai au nevoie de nicio prezentare, precum Gigi Hadid, Irina Shayk, Emily Ratajkowski sau Naomi Campbell. Rochiile din latex, culorile blițului, chiar și pinii mari, unici pentru casa Versace, fac parte din această colecție.

Eșarfa, o piesă iconică a casei, a fost, de asemenea, în centrul atenției. Atât prin pânza uriașă care a acoperit tavanul, cât și prin numeroasele piese din colecția pe care o împodobește. „Eșarfa a fost alături de noi de la începuturile mărcii, dar în acest sezon transformă totul cu susul în jos, nu mai este fluidă sau visătoare, eșarfa este provocatoare, sexy, înfășurată”, a explicat Donatella Versace într-o postare pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Lora, de nerecunoscut! Cât a cheltuit în Bali

Tabu Tabu

Christian Louboutin online

realitatea

În anul 2019, fetița lui Laurette a fost agresată la școală căci la noi se practică și bullying pe criterii rasiale

Dora Constantinovici

Cum se simte Horațiu Mălăele după ce a fost infectat cu coronavirus

Tabu Tabu

Veste uimitoare pentru Casa Regală! Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil

Andreea Damian

Ce fel de bărbat își dorește Christina Aguilera

Andreea Damian

Scrie un comentariu