Tabu
Image default
FASHIONSlider

Versace Fashion Show | O distribuție de cinci stele

Casa italiană Versace și-a prezentat noua colecție de primăvară-vară 2022 la Milano, vineri, 24 septembrie. Pentru această ocazie, mai multe vedete au urcat pe podium îmbrăcate în creațiile mărcii.

Donatella Versace a prezentat noua colecție de primăvară-vară 2022 a casei sale vineri, 24 septembrie, în cadrul Săptămânii modei din Milano. Pentru această ocazie, creatoare de modă și-a văzut creațiile sale purtate de unele dintre cele mai în vogă personalități ale momentului. Astfel, cântăreața britanică Dua Lipa a deschis și a închis spectacolul, pe ritmurile piesei Physical.

Mai târziu, Lourdes Leon a apărut pe podium. Privirea fixă, pasul asigurat, fiica Madonnei era îmbrăcată într-o rochie midi în lamé gri, cu decolteu adânc. La fel ca Dua Lipa, părul ei lung de abanos cădea drept peste umeri, în timp ce bretonul, ridicat în spate, îi arăta pleoapele acoperite cu verde și albastră. Rețineți că aceasta nu este prima ei prezentare de modă. Lourdes a apărut în spectacolul Savage X Fenty al Rihannei, care a fost difuzată pe Amazon Prime în aceeași zi cu spectacolul Versace. Înainte de aceasta, în 2018, a debutat pe podium pentru marca Gypsy Sport.

Gigi Hadid și compania

De asemenea, au defilat modele care n mai au nevoie de nicio prezentare, precum Gigi Hadid, Irina Shayk, Emily Ratajkowski sau Naomi Campbell. Rochiile din latex, culorile blițului, chiar și pinii mari, unici pentru casa Versace, fac parte din această colecție.

Eșarfa, o piesă iconică a casei, a fost, de asemenea, în centrul atenției. Atât prin pânza uriașă care a acoperit tavanul, cât și prin numeroasele piese din colecția pe care o împodobește. „Eșarfa a fost alături de noi de la începuturile mărcii, dar în acest sezon transformă totul cu susul în jos, nu mai este fluidă sau visătoare, eșarfa este provocatoare, sexy, înfășurată”, a explicat Donatella Versace într-o postare pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Invata sa te machiezi ca Marilyn Monroe

realitatea

5 moduri de a face spațiul de locuit mai prietenos cu animalele de companie

Andreea Damian

ARMANI transmite live pe FashionAvecPassion!

De ce bărbaților le poate fi greu să asculte femeile

Andreea Damian

Festivalul de la Hyères 2021 ⎥ Un juriu de prestigiu

Ciocîrlan

Primul single solo din ultimii trei ani al lui Lady Gaga VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu