Home > Fashion > Versace a recreat rochia pe care Jennifer Lopez a purtat-o acum 18 ani la Premiile Grammy

Versace a recreat rochia pe care Jennifer Lopez a purtat-o acum 18 ani la Premiile Grammy

Jennifer Lopez a făcut furori la Premiile Grammy din 2000 cu o ținută semnată Versace. Rochia purtată atunci de divă a contribuit la apariţia Google Images.

Spectaculoasa rochie verde, creată de Donatella Versace, pe care cântăreața de 49 de ani a purtat-o la cea mai prestigioasă gală din industria muzicală, a făcut senzaţie pe covorul roşu. Creația a fost intens comentată în presa internaţională și reprezintă, totodată, unul dintre puţinele articole vestimentare care au fost onorate cu propria pagină Wikipedia.

Într-un interviu acordat revistei W Magazine în 2013, Jennifer Lopez declara că era pe punctul să nu poarte rochia la ceremonie, din moment ce Donatella și fosta Spice Girl, Geri Halliwell, o purtaseră deja înainte. Dar a fost convinsă de stilistul ei s-o poarte până la urmă. Și nu a regretat!

Nu-i de mirare că Donatella Versace a repus-o în circulație, recreând un model asemănător. Creatoarea de modă s-a inspirat din colecțiile anterioare când a gândit colecția Pre-Fall 2019, astfel că a aruncat o privire asupra colecției Primăvară 1994, precum și asupra printului cu inimi Jim Dine, din 1997.

Rochia iconică a fost vedeta prezentării Versace Pre-Fall 2019 și a fost purtată pe catwalk de același model de atunci – Amber Valletta. Noutatea este că, în vara 2019, acest model va fi disponibil și pe negru, cu inimioare roșii, albastre, portocalii și verzi.

Cu această ocazie, Donatella Versace ]i aduce un omagiu fratelui ei, Gianni Versace, care a fost ucis la Miami în anul 2000, dedicându-i colecția prezentată la New York de modele ca Emily Ratajkowski, Kaia Gerber și Hailey Bieber (fostă Baldwin).

 

Articole asemanatoare
jennifer lopez
Jennifer Lopez lansează o linie de produse pentru îngrijirea pielii
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez și-a regizat singură videoclipul și a ieșit ceva nemaipomenit
Mariah Carey
Mariah Carey continuă s-o tachineze pe Jennifer Lopez
jennifer lopez
Jennifer Lopez, apariţie bizară pe stradă. Fanii ei au rămas fără cuvinte

Comenteaza acest articol

Versace a recreat rochia pe care Jennifer Lopez a purtat-o acum 18 ani la Premiile Grammy

by Andreea Damian   1 min
0