Home > Agenda > Veste fantastică pentru fanii Urzeala tronurilor. Însuși autorul George R. R. Martin a anunțat-o

Veste fantastică pentru fanii Urzeala tronurilor. Însuși autorul George R. R. Martin a anunțat-o

Urzeala tronurilor

Scriitorul american George R. R. Martin – autorul seriei Cântec de gheață și foc – a dezvăluit pe blogul său că trei spinoff-uri inspirate din serialul de televiziune Urzeala tronurilor se află deja în pregătire la postul HBO. Producțiile vor fi lansate în următorii ani.

Sezonul 8 din Urzeala tronurilor se va încheia după al șaselea episod, în 19 mai, apoi se va difuza un documentar, în săptămâna de după ultimul episod (26 mai). Lungmetrajul se va numi Game of Thrones: The Last Watch, în care vor fi relatate pasaje despre cele mai interesante momente din procesul de   filmare.

„Avem în dezvoltare cinci „show-uri succesoare” după Urzeala tronurilor (nu-mi place termenul „spinoff”) la HBO, iar trei dintre ele avansează foarte frumos”, a scris autorul american pe blogul său. „Acela dintre ele căruia nu ar trebui să îi spun „The Long Night” va fi filmat în a doua jumătate a acestui an, iar alte două show-uri rămân în stadiul de scenariu, însă scrierea lor se apropie de final. Despre ce vor fi ele? Nu pot să vă spun. Dar, poate, unii dintre voi vor cumpăra o copie a romanului „Fire & Blood” şi ar putea veni cu propriile lor teorii”, a adăugat George R. R. Martin.

Deocamdată, singura informație disponibilă despre aceste producții este că unul dintre spin-off-uri promite să dezvăluie noi secrete îngrozitoare despre ținutul Westeros cu adevărata origine a „umblătorilor albi”, de la misterele Estului până la legendele Casei Stark. Se ştie deja că toate aceste producţii vor fi de tip „prequel” (cu acţiune plasată înainte de evenimentele prezentate în serialul original) şi nu vor include personaje întâlnite în Urzeala tronurilor.

Revista Variety a anunţat în octombrie 2018 că actriţa Naomi Watts va interpreta un rol principal în spinoff-ul „The Long Night”, ale cărui filmări vor debuta în curând. Personajul ei este „o femeie carismatică şi importantă, care ascunde un secret întunecat”.

Trilogia va prezenta primele înfruntări ale locuitorilor din Westeros cu „morții albi” ce au avut loc cu câteva mii de ani înainte de evenimentele relatate în serialul original.

Articole asemanatoare
jason momoa
Jason Momoa şi-a ras barba şi mustaţa pentru a promova reciclarea
Urzeala tronurilor
Urzeala tronurilor, al optulea sezon: a meritat așteptarea?
Emilia Clarke
Emilia Clarke, despre scenele de sex și nuditate din „Urzeala tronurilor”
Urzeala tronurilor
Ultimul sezon din Urzeala tronurilor va conține cea mai mare scenă de luptă din istoria televiziunii

Veste fantastică pentru fanii Urzeala tronurilor. Însuși autorul George R. R. Martin a anunțat-o

by Andreea Damian   1 min
1