Home > Lifestyle > Veste soc pentru Bianca: Victor Slav a lasat insarcinata o alta femeie, in timpul casniciei lor!

Veste soc pentru Bianca: Victor Slav a lasat insarcinata o alta femeie, in timpul casniciei lor!

Dupa ce, mult timp, Bianca Dragusanu a fost considerata principala vinovata pentru esecul casniciei sale, s-au aflat detalii care demonstreaza ca nici Victor Slav nu a fost usa de biserica.

Se pare ca Victor Slav a lasat insarcinata o alta femeie chiar dupa ce s-a casatorit cu Bianca Dragusanu, idila lor consumandu-se in timpul in care Bianca era plecata in Dubai. Blonda care l-ar fi fermecat pe prezentatorul meteo de la Pro TV este Lena Horvarth, tanara alaturi de care a fost surprins de paparazzi in timp ce isi plimbau cainii impreuna.

“Victor suferea dupa Bianca si a luat-o pe Lena sa il consoleze. Eu din cate stiu, ea a stat doua, trei zile la el. Lena i-a gatit cascaval pane lui Victor. Si paznicii mi-au spus ca i-au vazut impreuna. Lena venea la mine acasa si imi spunea ca se iubeste cu Victor. Chiar mi-a zis ca a mers de multe ori la Bianca in casa si ca a fost gravida cu el, dar a facut avort”, a spus o sursa la “Acces Direct”.

Povestea este sustinuta si de o alta prietena a Lenei, care spune ca a insotit-o la medic, atunci cand a facut intrerupere de sarcina. “Ea a facut avort, chiar eu am tinut-o de mana in acea perioada”, a spus aceasta la Antena 1.

Articole asemanatoare
Însărcinată la 70 de ani. Cum arată femeia care ar putea stabili un record mondial
însărcinată
O angajată din Japonia, mustrată în scris pentru că a rămas însărcinată
Katherine Heigl şi-a revenit după sarcină şi a postat pozele pe Instagram
Cum sa fii la moda in timpul sarcinii

Loading...

Comenteaza acest articol

Veste soc pentru Bianca: Victor Slav a lasat insarcinata o alta femeie, in timpul casniciei lor!

by   1 min
0