Home > Lifestyle > Veste soc pentru Bianca: Victor Slav a lasat insarcinata o alta femeie, in timpul casniciei lor!

Veste soc pentru Bianca: Victor Slav a lasat insarcinata o alta femeie, in timpul casniciei lor!

Dupa ce, mult timp, Bianca Dragusanu a fost considerata principala vinovata pentru esecul casniciei sale, s-au aflat detalii care demonstreaza ca nici Victor Slav nu a fost usa de biserica.

Se pare ca Victor Slav a lasat insarcinata o alta femeie chiar dupa ce s-a casatorit cu Bianca Dragusanu, idila lor consumandu-se in timpul in care Bianca era plecata in Dubai. Blonda care l-ar fi fermecat pe prezentatorul meteo de la Pro TV este Lena Horvarth, tanara alaturi de care a fost surprins de paparazzi in timp ce isi plimbau cainii impreuna.

“Victor suferea dupa Bianca si a luat-o pe Lena sa il consoleze. Eu din cate stiu, ea a stat doua, trei zile la el. Lena i-a gatit cascaval pane lui Victor. Si paznicii mi-au spus ca i-au vazut impreuna. Lena venea la mine acasa si imi spunea ca se iubeste cu Victor. Chiar mi-a zis ca a mers de multe ori la Bianca in casa si ca a fost gravida cu el, dar a facut avort”, a spus o sursa la “Acces Direct”.

Povestea este sustinuta si de o alta prietena a Lenei, care spune ca a insotit-o la medic, atunci cand a facut intrerupere de sarcina. “Ea a facut avort, chiar eu am tinut-o de mana in acea perioada”, a spus aceasta la Antena 1.


Articole asemanatoare
Cum sa fii la moda in timpul sarcinii
Un bebelus pe drum? Cum sa dai vestea cea mare?
Ce se intampla atunci cand scopul sexului este sarcina
ANA MARIA BARNOSCHI e gravida! Ce zice LIVIU VARCIU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Veste soc pentru Bianca: Victor Slav a lasat insarcinata o alta femeie, in timpul casniciei lor!

by   1 min
0