Tabu
Image default
LIFESTYLE

Veste SOC pentru elevi! Si-ar putea lua ADIO de la VACANTA de vara!

Parlamentarii vor sa desfiinteze vacanta de vara, pe motiv ca trei luni in care elevii nu merg la cursuri inseamna prea mult, comparativ cu zilele libere ale parintilor care au concedii doar cateva saptamani.
Mai multi parlamentari PDL propun ca elevii sa mearga la scoala si in timpul vacantei de vara, motiv pentru care au propus un proiect de lege care prevede infiintarea unei scoli de vara.

Parlamentarii care au venit cu ideea considera ca o vacanta de trei luni este prea mult pentru elevi, dat fiind ca parintii au concedii de doua, trei sau patru saptamani, iar in restul perioadei, cei care au grija de micuti sunt la serviciu iar copiii raman nesupravegheati, noteaza rtv.net. In timpul in care nu sunt in grija unui adult, elevii ar putea sta prea mult in fata televizorului, a calculatorului sau ar putea intra in anturaje dubioase.

Pentru a evita asemenea “dezastre”, democrat-liberalii cer ca in timpul verii sa se organizeze cursuri, majoritatea urmand sa aiba un caracter cultural-educativ. Astfel, cei mici ar putea face drumetii, ar putea merge la concerte sau ar putea vizita orase si tari straine, spun sustinatorii proiectului, potrivit sursei citate.

De asemenea, unii parlamentari PSD propun organizarea cursurilor de dupa scoala, pe langa biserici.

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa amenajezi o casa moderna cu niste costuri minime

realitatea

Studiu: când sunt femeile cu adevărat fericite

Andreea Damian

Mihaela Radulescu: “Aud si azi imbecile care ma judeca pentru ca traiesc din banii fostului sot!”

Cea mai emoționantă reclamă de Crăciun. Urmărește acest clip viral până la sfârșit și încearcă să nu plângi (VIDEO)

Andreea Damian

Ce avere impart la divort doua vedete din Romania

CEO-ul Google susține reglementarea Inteligenței Artificiale pentru a limita „consecințele negative”

realitatea

Scrie un comentariu