Tabu
Image default
CULTURE Slider

Veste tristă pentru fanii „Bridgerton”. Are legătură cu personajul lui Regé-Jean Page

Netflix şi compania Shondaland au anunţat vineri că personajul actorului Regé-Jean Page nu va mai apărea în al doilea sezon al serialului „Bridgerton”, scrie Variety.

Informaţia a fost anunţată de Lady Whistledown. „Dragi cititori, în timp ce toate privirile sunt îndreptate către căutările Lordului Anthony Bridgerton pentru a găsi o vicontesă, îi spunem adio lui Regé-Jean Page, care l-a interpretat atât de triumfător pe Ducele de Hastings”, se arată în mesaj. „Cu toţii îi vom simţi lipsa lui Simon pe ecran, dar va face întotdeauna parte din familia Bridgerton. Daphne va rămâne o soţie şi o soră devotată, ajutându-şi fratele în sezonul următor – cu mai multe intrigi şi poveşti de dragoste decât vor putea suporta cititorii mei”.

Vor fi referiri la personajul lui Page deşi acesta nu va mai apărea în serial. Daphne va continua să facă parte din serial, a confirmat Lady Whistedown.

Filmările la cel de-al doilea sezon al serialului de succes „Bridgerton”, produs de Netflix, au început la Londra, au dezvăluit pe reţelele de socializare două staruri, Luke Newton (Colin Bridgerton) şi Luke Thompson (Benedict Bridgerton). Noul sezon este inspirat de „The Viscount Who Loved Me”, al doilea volum scris de Julia Quinn. După povestea de dragoste dintre Daphne Bridgerton şi Simon Bassett, serialul se va axa pe cea a lui Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), care îşi caută soţie.

Primul sezon al serialului „Bridgerton”, conceput pentru Netflix de Shonda Rhimes, creatoarea „Grey’s Anatomy”, a avut o lansare reuşită. Potrivit platformei de streaming, 82 de milioane de conturi din lume au privit „cel puţin 2 minute” din serial în 28 de zile de la lansarea online.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, implicată în primul ei proiect solo în calitate de ducesă

Andreea Damian

ADEVARUL despre pelerinajul IULIEI la manastiri / Galerie FOTO

realitatea

Salma Hayek a spus că nu scrie despre problemele Mexicului, ea vrea să protejeze imaginea țării sale

realitatea

Cele mai tari trucuri care îți vor schimba viața în 2020

Andreea Damian

Cinema feminin spaniol ⎢ Cineastele deschizătoare de drum

Ciocîrlan

Bonnie Pointer, membru fondator al trupei Pointer Sisters, a murit la 69 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu