Tabu
PEOPLE Slider

Veste uimitoare pentru Casa Regală! Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil

Kate Middleton

Tabloidele scriu – din nou – că ducesa de Cambridge este însărcinată cu al patrulea copil. Zvonurile au fost lansate, se pare, de site-ul de pariuri online Bookies Coral, care susţine că în prezent cota ca ducesa să anunţe o a patra sarcină în 2019 este de trei la unu.

Palatul Kensington nu a negat dar nici nu a confirmat speculațiile, precizând doar că dacă soția prințului William ar fi însărcinată din nou, jurnaliştii ar afla primii, printr-un comunicat oficial.

Și totuși, dacă vestea ar fi adevărată, anul 2019 va putea fi numit anul bebelușilor regali, pentru că și Meghan Markle urmează să nască în primăvară.Ca și cazul celorlalte sarcini ale lui Kate Middleton, Palatul făcuse anunțul oficial când ducesa era deja în 12 săptămâni.

Desi sunt doar zvonuri legate de faptul că aceasta va deveni din nou mamă anul viitor, britanicii se înghesuie la casele de pariuri pentru a-și încerca șansele. Dacă săptămâna trecută cota era de 7 la 2, aceasta a scăzut la 3 la1, scrie The Sun.

Dar poate Kate Middleton și prințul Williams se hotărăsc să mai facă un alt copil și să calce pe urmele reginei Elisabeta a II-a, care are patru copii.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Charlize Theron a explicat de ce a adoptat doi copii afro-americani

Andreea Damian

Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images

Andreea Damian

Dieta scăzută de sulf. Ce presupune și cum ne poate prelungi viața

Andreea Damian

Are doar 9 ani și își câștigă singură banii! Maria Nicole a lansat videoclipul “Anotimpuri”

Tabu Tabu

Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare

Andreea Damian

Iarna peste Romania – fotografii Sorin Onisor

realitatea

Scrie un comentariu