Tabu
Image default
CULTURESlider

Vestea momentului! Revine Vocea României

„Vocea României” revine la PRO TV cu sezonul 10. După o pauză de doi ani, unul dintre cele mai iubite show-uri va fi difuzat din nou pe micul ecran.

Producătorii transmit că show-ul va fi difuzat în toamnă, iar preselecțiile au început deja.

Acesta va fi al zecelea sezon, unul aniversar, drept urmare, PRO TV promite o mulțime de surprize „care nu trebuie ratate. „Pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepție!”, anunță reprezentanții postului tv, printr-un comunicat.

Ca în fiecare sezon, sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să-și transforme visul de a cânta în realitate. „Toți cei care iubesc muzica, cred în vocea lor și au încrederea că trebuie să fie văzuți de întreaga țară pot completa formularul de înscriere. Căutările au început deja pe vocearomaniei.protv.ro. Înscrie-te și tu pentru sezonul 10, vino la preselecții și cucerește o țară întreagă!”.

Deocamdată nu se știe cine vor fi jurații și dacă va fi păstrată aceeași formulă ca în sezonul precedent: Irina Rimes, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Smiley.

ARTICOLE SIMILARE

Povestea de pe noptieră | Cel mai neînțeles roman din lume

Andreea Damian

Cum simtim fiorii dragostei in adolescenta

realitatea

Personajul feminin central din The Irishman spune doar 6 cuvinte în tot filmul de 3 ore și jumătate

Andreea Damian

Psoriazisul pustular: care este particularitatea sa și cum să-l tratezi?

Andreea Damian

Ileana Lazariuc, aniversare secretă în plină pandemie

Tabu Tabu

7 trucuri pe care le poti face cu un corector

realitatea

Scrie un comentariu