Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Vești minunate despre Prințul Carl Philip al Suediei și soția sa, Prințesa Sofia

Prințul Carl Philip al Suediei și soția, Prințesa Sofia, și-au făcut publice conturile oficiale de Instagram și și-au invitat admiratorii să tragă o privire la viața regală suedeză.

Spre deosebire de alte Case Regale europene, Casa Regală din Suedia a decis să fie activă pe social media, membrii familiei regale considerând rețelele de socializare drept o modalitate excelentă de a comunica cu supușii și de a se conecta cu oameni din întreaga lume. Deși Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia nu se bucură de aceeași popularitate ca Prințul William și soția sa sau Prințul Harry, postările lor pe Instagram sunt extrem de apreciate.

Până de curând, conturile lor de Instagram erau private. Există voci care susțin că nunta regală britanică și tot tamtamul din jurul ei i-au determinat pe cei doi să schimbe setările de confidențialitate. și așa cum se aștepta toată lumea, Prințul Carl Philip și soția sa au făcut publice imagini din timpul vizitelor oficiale, dar și fotografii de familie.

https://www.instagram.com/p/BVFKG8NAO90/?taken-by=prinsparet

„Bun venit pe contul nostru oficial de Instagram. După cum puteți vedea, am postat deja fotografii de o perioadă de timp pentru a vă oferi o perspectivă asupra muncii noastre, a sarcinilor pe care le desfășurăm și mai presus de toate lucruri de care suntem pasionați”, este mesajul care însoțește o imagine pe care cuplul regal a postat-o în 12 mai. „Sper să ne urmăriți”, au încheiat ei.

În același timp, Prințul Carl Philip (39 de ani) și Prințesa Sofia (33 de ani) nu ezită să posteze fotografii ale copiilor lor, Alexander, de 2 ani, și Gabriel, de 8 luni.

https://www.instagram.com/p/BiurkFTFtod/?taken-by=princesssofiaofsweden

Sofia Hellqvist, fostă stripteuză, s-a căsătorit cu Prinţul Carl Philip, al treilea în linia de succesiune la tronul Suediei, în iunie 2015. Nunta de poveste a avut loc în capela palatului regal din Stockholm.

https://www.instagram.com/p/BVS_S9plX17/?taken-by=princesssofiaofsweden

ARTICOLE SIMILARE

Kit Harington, decizie importantă după încheierea serialului „Game of Thrones”

Andreea Damian

The Testaments de Margaret Atwood a avut parte de vânzări uriașe imediat ce a fost lansată

realitatea

Roxana Vancea e prea voluptoasa? S-a ingrasat cateva kilograme bune

Adevărul despre familia lui Pavel Bartoș

Tabu Tabu

Mesajul incredibil al lui Tori Spelling după ce lumea a aflat că soţul ei a înşelat-o

Celia, o graviduță model! Arată spectaculos în costum de baie!

Scrie un comentariu