Tabu
Image default
lifestyle

Viaţa bate filmul! Un bătrânel de 91 de ani îi citeşte in fiecare zi soţiei povestea lor de dragoste, exact ca in Notebook

Un bătrânel de 91 de ani din Marea Britanie îşi iubeşte soţia atât de mult, încât incearcă in fiecare zi să-i aducă zâmbetul pe chip.

Jack Potter are 91 de ani, dar este neobosit. El îşi vizitează soţia, bolnavă de demenţă, în fiecare zi, pentru a o ajuta să-şi reamintească clipe frumoase din viaţa ei. Femeia are 93 de ani şi, în prezent, locuieşte la un azil de bătrâni unde este şi tratată pentru boala ei.

Bătrânelul merge zilnic la soţia lui, pentru a-i arăta fotografii din tinereţe şi pentru a-i povesti despre povestea lor de dragoste, care a inceput acum mai bine de 70 de ani.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la dans şi s-au căsătorit după un an şi jumătate.

“Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri momentul în care ea a venit la mine şi m-a invitat la dans. Era o parteneră excelentă la dans. Cu siguranţă a fost dragoste la prima vedere”, a declarat Jack pentru Daily Mail.

Barbatul a ţinut şi un jurnal al relaţiei, unde a notat toate momentele frumoase si toate glumele pe care le facea cu sotia lui. Acum, dupa mai bine de 70 de ani, el i le citeste zilnic.

“Oamenii ne intreaba mereu care este secretul casniciei noastre, dar eu le spun că nu ne-am propus niciodată să ajungem aici. Motto-ul nostru este Que Sera Sera, adică ce va fi va fi”, a mai spus bărbatul.

Povestea celor doi bătrâni aminteste de filmul Notebook, in care personajul Noah Calhoun, (interpretat de Ryan Gosling -tânăr şi James Garner – bătrân), îi citeşte soţiei sale Allie, (Rachel McAdams – tânără şi Gena Rowlands – bătrână), care suferă de Alzheimer, povestea lor de dragoste, aşa cum a fost ea scrisă în jurnalul femeii, scrie Daily Mail.

Vezi poze aici

ARTICOLE SIMILARE

JIGNIRI INCREDIBILE la Masterchef: “E PROASTĂ ca gardul!”

O jurnalista Și-a DAT CHILOȚII JOS și i-a LUAT INTERVIU PREMIERULUI SÂRB!

Povești despre succes

realitatea

Uite ce mult a slabit Ruby! Colaceii de pe burta i-au disparut in mod spectaculos

VEDETELE noastre – FOTO de cand erau scolari!

Sade – Soldier of Love

realitatea

Scrie un comentariu