Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Viata ca in filme, cu Electrolux la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes revine anul acesta, intre 11 si 22 mai, cu un partener strategic, care va oferi sprijin in zona de fashion, food si lifestyle.

Electrolux, lider global pe piata electrocasnicelor, devine, incepand cu acest an, partener al festivalului care aduce pe Croazeta cele mai bune filme europene. Momentele de stralucire de pe covorul rosu vor fi sustinute si dublate de evenimente pe masura.

Electrolux va asigura catering-ul pentru ocazii speciale, cum ar fi gala de deschidere si pranzurile zilnice din cadrul festivalului. In plus, pentru sectorul fashion, vor fi folosite masini de spalat si uscatoare cu functii speciale, pentru ca hainele sa arate uimitor pe covorul rosu. De asemenea, in cadrul Festivalului de Film de la Cannes, Electrolux va dispune de un spatiu care va gazdui activitati precum cinele festive, conferintele de presa si pranzurile.

In pavilionul Electrolux va avea loc si finala competitiei Menu de Cannes, in care doua echipe vor participa intr-o competitie pentru a pregati pranzul pentru juriul festivalului, anul acesta prezidat de Robert de Niro.

Electrolux va oferi sprijin in zona de fashion, food si lifestyle, pentru care va colabora cu expertii parteneri, demonstrand astfel consumatorilor ca isi pot crea acasa propriile momente de stralucire, precum cele de la Cannes, folosind electrocasnicele Electrolux.

Mai mult, publicul va putea trage cu ochiul in culisele Cannes prin intermediul site-ului Electrolux, dar si prin pagina de Facebook a companiei, avand la dispozitie instrumente interactive pentru a invata cum sa-si creeze propriile momente speciale.

ARTICOLE SIMILARE

Drama nestiuta a actorului Dan Puric! I-a murit copilul de doar 10 luni

Cum sa iti faci un NO MAKE-UP LOOK

realitatea

Nuntă neaşteptată! Marian Ionescu si ştirista Octavia Geamănu se căsătoresc!

GHIDUL femeii care vrea sa ramana GRAVIDA cat mai repede

Pentru ce bat inimile? Indemnul Floria pentru fericire

realitatea

ANA, sotia lui VELEA, este disperata! Galerie FOTO cu frumoasa mulatra!

Scrie un comentariu