Home > Slider > Viața după cancer. Shannen Doherty a postat un mesaj îngrijorător pe Instagram

Viața după cancer. Shannen Doherty a postat un mesaj îngrijorător pe Instagram

Shannen Doherty

Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda în serialul american ”Beverly Hills” încă duce o luptă aprigă cu cancerul, după ce mai multe analize medicale au ieșit prost.

La un an după ce boala a intrat în remisie, actrița în vârstă de 46 de ani a fost supusă unor noi teste care au relevat faptul că un marker tumoral a ieșit din nou ridicat.

Ea a împărtășit cu fanii de pe contul de Instagram prin ce trece: „Analize și rezultate. Un marker tumoral a ieșit bine, altul… e crescut. Asta înseamnă că voi fi din nou monitorizată de medici și trebuie să fac încă un test”.

În ciuda rezultatelor, Shannen are o atitudine pozitivă. „Cu toate acestea rămân pozitivă și mă bucur de viața mea. Cu siguranță ajută să vezi totul în perspectivă și să-ți amintești ce ai învățat în lupta cu cancerul, Câteodată, mai am nevoie de o împrospătare a memoriei. Așa cum am mai zis și înainte, cancerul îți poate schimba viața într-un mod în care nimeni nu-și poate imagina… Apropo, markerul ridicat poate însemna tot felul de lucruri”, a mai spus vedeta, diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015.

Shannen Doherty își anunța fanii că suferă de cancer, tot printr-o postare pe Instagram. Ca să se vindece, vedeta și-a făcut o dublă mastectomie și a urmat un tratament de chimioterapie. Shannen Doherty părea că a învins boala necruțătoare, după mai bine de doi ani de tratament cu citostatice. Zilele trecute, fotografii au surprins-o Shannen Doherty pe o stradă din New York. La 46 de ani, Shannen și-a recuperat podoaba capilară și chiar pare recuperată. Cu toate acestea, rezultatele analizelor au ieșit prost.

sursă foto: Instagram

Articole asemanatoare
cancer
Oamenii de știință au descoperit un nou tip de celulă care ar putea să vindece cancerul
cancerul
Un program de inteligență artificială detectează cancerul mamar mai bine decât medicii
lipsa gravitației
Descoperire uimitoare. Lipsa gravitației ucide celulele canceroase
cancer
Aerul pe care îl respirăm ne mai poate aduce un cancer

Viața după cancer. Shannen Doherty a postat un mesaj îngrijorător pe Instagram

by Andreea Damian   1 min
1