Tabu
PEOPLE Slider

Viața după cancer. Shannen Doherty a postat un mesaj îngrijorător pe Instagram

Shannen Doherty

Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda în serialul american ”Beverly Hills” încă duce o luptă aprigă cu cancerul, după ce mai multe analize medicale au ieșit prost.

La un an după ce boala a intrat în remisie, actrița în vârstă de 46 de ani a fost supusă unor noi teste care au relevat faptul că un marker tumoral a ieșit din nou ridicat.

Ea a împărtășit cu fanii de pe contul de Instagram prin ce trece: „Analize și rezultate. Un marker tumoral a ieșit bine, altul… e crescut. Asta înseamnă că voi fi din nou monitorizată de medici și trebuie să fac încă un test”.

În ciuda rezultatelor, Shannen are o atitudine pozitivă. „Cu toate acestea rămân pozitivă și mă bucur de viața mea. Cu siguranță ajută să vezi totul în perspectivă și să-ți amintești ce ai învățat în lupta cu cancerul, Câteodată, mai am nevoie de o împrospătare a memoriei. Așa cum am mai zis și înainte, cancerul îți poate schimba viața într-un mod în care nimeni nu-și poate imagina… Apropo, markerul ridicat poate însemna tot felul de lucruri”, a mai spus vedeta, diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015.

Shannen Doherty își anunța fanii că suferă de cancer, tot printr-o postare pe Instagram. Ca să se vindece, vedeta și-a făcut o dublă mastectomie și a urmat un tratament de chimioterapie. Shannen Doherty părea că a învins boala necruțătoare, după mai bine de doi ani de tratament cu citostatice. Zilele trecute, fotografii au surprins-o Shannen Doherty pe o stradă din New York. La 46 de ani, Shannen și-a recuperat podoaba capilară și chiar pare recuperată. Cu toate acestea, rezultatele analizelor au ieșit prost.

sursă foto: Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Bucharest Bridal Fashion Shows, un regal al rochiilor de mireasa

realitatea

Palatul Kensington a dat publicității două fotografii adorabile cu prinţul Louis

Andreea Damian

7 simptome fizice care pot fi cauzate de singurătate

Tabu Tabu

Cum să-ți asortezi hainele în funcție de culoarea părului tău

Andreea Damian

Irina Rimes a pozat cum nu se aștepta nimeni

Tabu Tabu

Matthew McConaughey, disperat să joace într-un film biografic despre cascadorul Evel Knievel

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu