Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

Viata dupa mastectomie – Un proiect fotografic despre curaj si frumusete

Persoanele care trec prin momentul dificil de a afla ca au cancer mamar si apoi printr-o mastectomie au tendinta sa renunte la conceptul de frumusete. Parca o data cu acea operatie, nu li se elimina doar un san, ci le este amputat si sentimentul ca sunt persoane frumoase.

Fotograful David Jay are o prietena care a avut cancer la san si pe care a fotografiat-o dupa operatia de mastectomie. Asa a luat nastere “albumul” “Scar Project” (Proiectul Cicatricilor), curand dupa luand mai multe fotografii si cu alte femei tinere care se aflau in diferite faze de cancer mamar.  La proiect nu au luat parte doar femei, pentru ca exista cazuri de cancer mamar si in cazul barbatilor.

Al doilea proiect fotografic se numeste “Unknown Soldier”, care subliniaza aceeasi idee, a cicatricilor, insa in fotografii apar soldati care au fost raniti sever in razboaiele din Irak si Afganistan.

Ideea lui David Jay a fost sa ii ajute pe oameni sa se reconsidere si sa ii ajute pe alti oameni, care traiesc aceeasi experienta, sa se reconsidere, si mai mult, ca noi, cei care am fost mai norocosi, sa ii observam si sa privim lucrurile din alta persepectiva.

ARTICOLE SIMILARE

INCREDIBIL! Medicul Zamfir transmitea ora exacta in locul coordonatelor geografice…

Jennifer Lopez își lansează o linie de cosmetice

Andreea Damian

Heidi Klum, pictorial sexy în lenjerie intimă. FOTO

Andreea Damian

Culmea anorexiei – 37 kg la 15 ani! Se vede GRASA in oglinda!

O femeie – presedinte al echipei de fotbal STEAUA BUCURESTI! Si nu e Prodanca!

BAIATUL Clejanilor desfigurat de o farsa sinistra!

Scrie un comentariu