Home > Agenda > stiri > Viața lui Oprah Winfrey, transformată în film

Viața lui Oprah Winfrey, transformată în film

Biografia lui Oprah Winfrey, "Oprah: A Biography", scrisă de Kitty Kelley, va fi transformată într-un film. Drepturile de autor au fost deja cumpărate de producătorul Larry A. Thompson și în curând acesta se va apuca de treabă. Cea mai mare problemă în acest moment a apărut din cauza dificultăților în a găsi actrița perfectă pentru rolul principal. Thompson a declarat: "Să găsim pe cineva pentru rolul lui Oprah va fi o adevărată provocare, iar noi avem de gând să căutăm atât printre actrițele celebre, cât și prin cele necunoscute".

Filmul va prezenta tot parcursul vieții celebrei moderatoare, de la copilăria ei din Mississippi până la statutul de vedetă internațională. Singura care va fi nemulțumită de acest film va fi, probabil, chiar Oprah care și-a arătat de multe ori dezprobarea față de respectiva biografie în care se vorbește despre familia săracă din care provine Winfrey și despre faptul că ea ar fi consumat droguri când era tânără. Filmul va fi lansat anul viitor.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Viața lui Oprah Winfrey, transformată în film

by realitatea   1 min
0