Tabu
LIFESTYLE

Vibratoare și dildouri

OUT

Dildoul cu ham

Ce-i drept, invenția s-a bucurat de ceva succes prin anii ’80, când a fost adoptat de către cuplurile de lesbiene, dar și de cuplurile heterosexuale dornice de experimente. În prezent, există variante ce au făcut hamul inutil, iar dacă look-ul hamului te duce cu gândul la jocuri sado-maso, mai bine optezi pentru un dildo cu două capete.

Vibratoarele zgomotoase

Zumzetul constant îți amintește mai mult de zgomotul făcut de sunetul telefonului decât de o partidă de amor solitar? Înseamnă că ai un vibrator zgomotos, iar dacă nu cumva vrei să știe toată lumea ce faci, e mai bine să-ți procuri o variantă mai puțin gălăgioasă. Există deja vibratoarele Whisper, care, deși sunt la fel de pu­ter­nice, produc 50% din zgomotul unuia obișnuit.

Dildouri fabricate acasă

Site-urile de profil recomandă castraveții sau bananele și sfătuiesc ca fructele „preferate“ să fie fierte înainte de folosire pentru o suprafață mai netedă. Deși e amuzant să experimen­tezi și să înveți să faci lucruri noi și incitante acasă, un dildo sau un vibrator improvizat nu este cea mai bună idee.

IN

Dildoul cu două capete

Face parte din categoria dildourilor cu forme nerealiste și fanteziste. Varianta cea mai nouă este revoluționară pentru că face dildoul cu ham complet inutil. Partenera va putea ține dildoul, datorită prelungirii sub formă de bulb, și fără ham folosindu-se de mușchii vaginali.

Vibratoarele Ecologice

Probabil nimeni nu s-a gândit că un vibrator poate să fie și eco. În general, majoritatea jucăriilor folosite în pat sunt din plastic sau cauciuc sintetic și conțin un compus extrem de nociv numit ftalat, ce poate fi absorbit prin piele. Caută la sex shop o variantă ecologică care nu conține substanța periculoasă.

Dildouri de designer

Pentru cine își permite să chel­tu­iască, există vibratoare sau dil­douri ce poartă semnătura unui designer și au o grămadă de nume mari ce îl recomandă. Noi am auzit că până și Kate Moss a fost vă­zută cumpărând un vibrator Jimmyjane, varianta din aur de 24 de karate. Tot în colecția Jimmyjane există vibratorul Little Something Platinum și varianta colorată Little Chroma. În România le găsiți la The Place Concept Store.

ARTICOLE SIMILARE

O vedeta de la noi, declaratie socanta: «Mă simt aiurea când fac dragoste, pentru că sunt grasă»

Cum arata interpreta Pamelei din Dallas, la 63 de ani

Cum arata Lora cand a debutat in showbiz!

Cum poți învinge prin joacă plictiseala celor mici? (P)

Andreea Damian

Cele mai mari PERICOLE din FRIGIDER: Lista alimentelor care nu trebuie niciodata refrigerate!

realitatea

Ceasurile ToyWatch Jelly, un must have pentru oamenii îndrăzneți și inventivi

realitatea

Scrie un comentariu