Home > Lifestyle > Vica Blochina a “facut sex” cu Bote pentru bani

Vica Blochina a “facut sex” cu Bote pentru bani

Vica Blochina nu stă pe roze cu banii, aşa că a ajuns în America, pentru filmările emisiunii Anamariei Prodan, pe cheltuiala trustului Intact.

Însă, ca să facă rost de câteva sute de euro, dar şi ca să-i crească popularitatea, ea s-a gândit că n-ar fi rău să se pozeze cu Cătălin Botezatu, aflat şi el în această deplasare la Las Vegas, sărutându-se cu foc.

Aşa a ajuns Vica, luni, la Antena 1, să spună ce-i trecea prin cap: “Am stat 5 zile în Las Vegas. Cătă m-a invitat la o cină foarte specială, într-un loc romantic. Am făcut totul împreună de dimineaţă până seara. Ne trezeam împreună. El îmi dădea deşteptarea la 8.00, ca să facem o mulţime de lucruri. Iubim acelaşi stil de viaţă, iubim luxul. Îl ştiu de foarte mulţi ani. Îmi pare foarte bine că l-am cunoscut mult mai îndeaproape. Am descoperit un altfel de om, lângă el m-am simţit foarte bine. Eram mândră să fiu cu el în Las Vegas”, a declarat ea .

Eroare!, spun colegii ei din această călătorie, pentru Libertatea.ro: “N-a dormit deloc în camera de hotel a lui Cătălin, nu este nimic între ei, n-au făcut sex. Vica s-a folosit de el pentru a mai apărea pe la emisiunile de scandal, fiindcă are nevoie de bani. A împrumutat în jur de 3.000 de dolari ca să-şi ia haine din America şi acum trebuie să se dea peste cap ca să-i înapoieze”.

Articole asemanatoare
Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!
Romania Fashion Festival a transformat Oradea in Capitala Modei pentru o zi
Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…”
Catalin Botezatu: “Sunt gurmand si incerc sa ma abtin, dar nu reusesc”

1 Response

  1. ionut

    Este o penibila..a stat Toata viata pe banii barbatilor..o femeie serioasa nu sta 15 ani cu un barbat casatorit..a facut un copil cu el pentru a trai din banii de alocatie.ce rusine!!! mai are si pretentii ca i place luxul..du-te si te…Bote nu a re pic de demnitate ca se afiseaza cu toate panaramele.

Comenteaza acest articol

Vica Blochina a “facut sex” cu Bote pentru bani

by   1 min
1