Tabu
Image default
PEOPLESlider

Vica Blochina o desfiinţează pe Oana Roman

Vica Blochina și Oana Roman erau cele mai bune prietene, însă de la o vreme, cele două își cară vorbe grele. „Războiul” se duce în spațiul mediatic.

Vica o desfiinţează pe Oana şi spune că s-a folosit de ea. Blondina susţine că fiica lui Petre Roman a contactat-o când Marius Elisei a părăsit-o şi a plecat cu toţi banii şi cu firma. În pandemie, i-a dat chiar cardul ei, pentru că Oana nu avea niciun ban.

„Totul a început la ziua mea, atunci când Marius s-a îmbătat foarte tare, a început să înjure invitații mei, inclusiv pe Oana. A primit bătaie de la un invitat și a fost dat afară de la eveniment. Din acel moment, Marius i-a interzis să mai vorbească cu mine, dar nu mi-a spus motivul. După ce a plecat Marius, cu toți banii, cu toate hainele și cu firma, Oana mi-a dat mesaj că îi pare rău, că suferă și atunci «fata bună» iar s-a activat și am dus-o de mânuță peste tot, am ajutat-o și cu bani.

Ea de mine s-a folosit foarte mult. Când vrei să verifici un prieten, vezi cum e când nu mai are nevoie de tine, cum se poartă cu tine când nu mai are nevoie de ajutorul tău. Nu suntem certate, pur și simplu nu vorbesc cu ea. Am trecut o dată cu vederea. Pentru mine nu mai există nicio cale de împăcare, niciodată, în viața asta. Am trecut o dată cu vederea.

Eu am ajutat-o foarte mult, nu apreciază nimic și pe nimeni, de aia nu are prieteni. I se pare că totul i se cuvine, s-a folosit de mine foarte mult. Dacă lumea o ajută atunci când se plânge, pentru că se plânge toată ziua, are impresia că i se cuvine și, când se vede cu sacii în căruță, după, ea este șefa. În pandemie, i-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni lângă ea, pentru că toată lumea i-a întors spatele, iar eu nu înțelegeam de ce”, a declarat Vica pentru Cancan.ro.

O face mincinoasă

Vica a povestit un episod neaşteptat, care a avut loc în vacanţa din Egipt, acolo unde au fost împreună. Blondina spune că nu a făcut nicio operaţie la picior, ci doar a exagerat ca să atragă atenţia.

„Minte foarte mult. În Egipt, când am fost, a mințit că ea a făcut operație la picior cu anestezie generală și ea intrase în apă și se tăiase într-o scoică. A fost la doctor, i-au bandajat piciorul ca și cum îl avea în gips și ea avea o tăietură minusculă, dar ea a doua zi pleca acasă și trebuia să se evidențieze cumva prin aeroport și a șchiopătat tot drumul. Când a ajuns acasă, a uitat, și-a pus tocurile în picioare. În Egipt ea avea nu știu ce înțelegere cu un hotel, m-a rugat să vin și eu. M-am dus, doar că eu și cu fiul meu am plătit cazarea la alt hotel pentru că nu mi-a plăcut unde stătea ea.

Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea : «Do you know Madonna in America? I am Madonna in România», am leșinat de râs . După, am mers la restaurant cu Madonna de România. La restaurant a la carte și-a comandat 6 creveți și au făcut 100 euro. Nu vrei să știi ce i-a făcut ospătarului pentru ăia 100 de euro. Am crezut că nu este adevărat. Cum a înjurat și cum a țipat că să-i facă reducere și i-a făcut 20 de euro. Foarte multă lume mi-a spus și m-a tras de mânecă să nu mă încurc cu ea. Cât are nevoie de tine ești bun, după se p*^$ pe tine”…”, mai povestește Vica pentru sursa menţionată mai sus.

Spune despre Oana că folosește prea mult Photoshop

Vica Blochina a continuat să povestească despre momentul în care Oana ar fi exagerat cu pozele prelucrate și i-ar fi sugerat să renunțe la Photoshop. Bineînţeles, şi acest subiect a declanşat o ceartă între cele două.

„Când am fost în Egipt, i-am spus că exagerează cu Photoshop-ul. S-a luat de mine și mă făcea tâmpită. Îmi spunea că își face nu știu ce la față, atât. I-am spus că, în pozele pe care le are, pare mai slabă ca mine, nu cred că-și dădea seama. N-a băut din ceaiul ăla niciodată, scoate sticla goală și o bagă înapoi în geantă, despre ce vorbim? De aia toată lumea are satisfacție când apar știri nașpa, pentru că are un caracter de c#[email protected] Ea crede că sunt fraieră și ea este șmecheră, dar i-am spus să nu se mai folosească de mine la combinațiile ei de c#[email protected]

Cred că totul a fost până la bani. De aia nici nu mai are prieteni, la toți se duce să se milogească, se ducea la ei să bea, să mănânce și chiar i-am spus să termine cu milogeala pentru că se tot laudă că vine dintr-o familie cu pretenții. A făcut Sorbona și se milogește la toată lumea, că nu are bani, că nu are mașină, că nu are nu știu ce… Am dus-o de mână și i-am arătat pas cu pas ce trebuie să facă și cu hainele și cu tot. Oana își făcuse un plan bine conturat.

Când ne-am întors din Egipt, acolo unde am petrecut ziua ei de naștere, Oana m-a rugat să vin cu ea la mare, în Mamaia, pentru că nu avea cu cine să meargă, dar ea, de fapt, avea deja scenariul făcut. Fără să știu despre ce este vorba, s-a combinat cu un individ, s-a pozat în mașinile lui de lux pentru a-l face gelos pe Marius. Eu nu știam nimic despre acel bărbat. Ajunsă acasă, Marius a așteptat-o și i-a cerut să se împace cu el pentru că o iubește, iar eu am picat la mijloc.

Oana s-a folosit de mine și i-a spus lui Marius că eu sunt de vină că ea s-a combinat cu acel individ. Evident, a început să mă înjure și să-mi arunce cuvinte urâte. Oana s-a folosit de mine și eu am picat la mijloc între ei doi și Marius m-a înjurat pe la toate colțurile. Nici până în ziua de azi nu am primit explicații din partea Oanei”, a conchis Vica.

ARTICOLE SIMILARE

10 deodorante naturale pe care le puteți face acasă

Andreea Damian

Actriţa aleasă să o joace pe prinţesa Diana, desfiinţată de public

Andreea Damian

De ce și-a anulat Ștefan Bănică Jr. concertele

Andreea Damian

TABU: Invenția care ar putea ajuta bărbații să-și alăpteze bebelușii

Andreea Damian

Tatăl Andreei Bălan, mesaj tăios la adresa lui George Burcea

Andreea Damian

Ungaria impune o interdicție crudă privind dormitul persoanelor fără adăpost pe spații publice

realitatea

Scrie un comentariu