Home > Lifestyle > Stiri > Victima DR. TRANCA e acum model sexy! FOTO provocatoare! A fost sau nu VIOL?

Victima DR. TRANCA e acum model sexy! FOTO provocatoare! A fost sau nu VIOL?

Pe când era doar o elevă de 17 ani, prinsă într-o poveste ciudată cu iz sexual, moartea o bătea pe umăr. Acum, Andreea Mocanu (23 de ani), căreia destinul i-a înapoiat viaţa după o cădere de la etajul al şaselea de la apartamentul doctorului Răzvan Trancă (46 de ani), vrea să facă primii paşi în lumea modei. S-a dezbrăcat de inhibiţii, dar şi de haine, pentru a le fi muză fotografilor de la site-ul nefiltrat.ro.

Fosta pacientă a lui Răzvan Trancă, medic care s-a ales cu o condamnare, e adevărat doar cu suspendare, pentru acuzaţiile de viol şi tentativă de omor, a trecut peste momentele crunte care i-au marcat destinul după ce a căzut în gol de la aproximativ 20 de metri. A supravieţuit miraculos, şi-a reparat fiecare oscior zdrobit şi a luat-o de la capăt. La cei 23 de ani, Andreea iese din anonimat şi face astăzi un pas important în viaţă: se lasă fotografiată aproape goală. Trupul fetei, odată chinuit de zeci de fracturi, se unduieşte acum, cu stângăciile inerente unui manechin aflat la început de drum, în lumina bliţurilor.

«Aş face şi poze mai sexy»

“Mi-a plăcut ideea de a mă pune în valoare ca femeie. Cred că majoritatea doamnelor frumoase ar trebui să cocheteze, cel puţin o dată, cu ideea de a fi muza unui fotograf. Cred că dacă ar fi un proiect care m-ar avantaja, aş accepta să fac şi poze mai sexy. Cu o condiţie: să nu fie vulgare”, s-a destăinuit Andreea jurnaliştilor de la nefiltrat.ro.

Ce va spune lumea despre ea? Pe Andreea nu o interesează câtuşi de puţin:“Îşi pot răci gura de pomană!”, a punctat manechinul amator.

«Mi-am îngheţat studiile, pentru că n-am mai avut bani să le continui»

După terifianta experienţă trăită în urmă cu 5 ani, viaţa Andreei Mocanu a mers mai departe. N-a fost uşor deloc, dar, sprijinită de părinţi, care au făcut rate la bănci pentru a putea plăti cei mai buni psihologi, Andreea poate spune în prezent că este o femeie normală. “Mi-am îngheţat studiile, pentru că n-am mai avut bani să le continui. M-am înhămat la munca de jos încă de acum 3 ani, când m-am angajat ca dispecer la o firmă de transporturi. Uşor-uşor, am urcat, iar acum mă mândresc cu faptul că sunt asistent manager la o firmă de construcţii”, a dezvăluit frumoasa brunetă. Dacă în ceea ce priveşte cariera stă binişor, Andreea Mocanu n-a vrut să sufle nici măcar o vorbă despre viaţa ei sentimentală.

Condamnat la 4 ani cu suspendare, doctorul s-a întors deja în spital

Doctorul Răzvan Trancă şi-a reluat activitatea de dinainte de incidentul din 2007. De mai bine de un an, medicul a revenit la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, secţia Chirurgie. Acesta nu a mai avut voie să profeseze timp de patru ani, după acuzaţiile grave pe care i le-a adus Andreea Mocanu. Răzvan Trancă a fost achitat însă pentru tentativa de viol, iar pentru cea de omor, medicul a primit o pedeapsă de patru ani cu suspendare şi a fost obligat la plata unor despăgubiri materiale către victimă.

fotografii: hitosan.blogspot.ro/nefiltrat.ro

SURSA: www.nefiltrat.ro

http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/victima-lui-tranca-se-viseaza-fotomodel-795722

Articole asemanatoare
Un fotograf italian este criticat pentru pozele “porno” cu sărăcia din India
Fotografie cu Cristiana Apostol – Viseaza in Infrarosu si Zboara sub apa!
Cum arata acum si ce face victima celui mai mediatizat viol din Romania
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO

Comenteaza acest articol

Victima DR. TRANCA e acum model sexy! FOTO provocatoare! A fost sau nu VIOL?

by   2 min
0