Home > Lifestyle > VICTOR SLAV este noul BURLACUL!

VICTOR SLAV este noul BURLACUL!

VICTOR SLAV s-a repliat rapid dupa ce a fost pus pe tusa de Pro TV, post caruia i-a fost fidel timp de 14 ani, Victor Slav a ales sa se implice intr-un nou proiect, unde altundeva decat la “concurenta”.

Astfel, fostul prezentator al rubricii meteo se va transforma intr-un mare crai ce isi va cauta jumatatea la Antena 1. Victor Slav va fi noul Burlac din emisiunea care acum este difuzata in fiecare joi in varianta feminine, cu ANDREEA MANTEA in rolul principal.

Si se pare ca acest lucru ii rotunjeste conturile vedetei tv bine de tot. Victor Slav a semnat un contract cu televiziunea din Baneasa si va primi pentru prestatia sa aproximativ 50.000 de euro, scrie Revista Ciao!.

„Sunt momente in viata cand simti nevoia unei schimbari. ProTV a fost o parte importanta din viata mea, 14 ani in care am invatat multe, 14 ani in care am cunoscut oameni deosebiti, oameni care mi-au devenit prieteni. Acum e timpul pentru altceva! Decizia de a pleca si de a incheia colaborarea cu ProTV a fost a mea si este legata de planurile mele de viitor, de proiectele care ma asteapta. Am vesti bune pentru voi si abia astept sa vi le impartasesc, dar…toate la vremea lor!”, declara Victor Slav, dupa despartirea de Pro TV.

victor-slav2victor-slav1

Articole asemanatoare
MANTEA a plecat din tara cu un barbat …dar nu cu CRISTI MITREA!
BIANCA DRAGUSANU spune sexul copilului pe care-l va avea!
VICTOR SLAV a sarit la bataie in avion
BIANCA si VICTOR SLAV s-au casatorit din nou!

Loading...

1 Response

  1. Pingback : VICTOR SLAV este noul BURLACUL! | Actualitate

Comenteaza acest articol

VICTOR SLAV este noul BURLACUL!

by   1 min
1