Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

VICTOR SLAV este noul BURLACUL!

VICTOR SLAV s-a repliat rapid dupa ce a fost pus pe tusa de Pro TV, post caruia i-a fost fidel timp de 14 ani, Victor Slav a ales sa se implice intr-un nou proiect, unde altundeva decat la “concurenta”.

Astfel, fostul prezentator al rubricii meteo se va transforma intr-un mare crai ce isi va cauta jumatatea la Antena 1. Victor Slav va fi noul Burlac din emisiunea care acum este difuzata in fiecare joi in varianta feminine, cu ANDREEA MANTEA in rolul principal.

Si se pare ca acest lucru ii rotunjeste conturile vedetei tv bine de tot. Victor Slav a semnat un contract cu televiziunea din Baneasa si va primi pentru prestatia sa aproximativ 50.000 de euro, scrie Revista Ciao!.

„Sunt momente in viata cand simti nevoia unei schimbari. ProTV a fost o parte importanta din viata mea, 14 ani in care am invatat multe, 14 ani in care am cunoscut oameni deosebiti, oameni care mi-au devenit prieteni. Acum e timpul pentru altceva! Decizia de a pleca si de a incheia colaborarea cu ProTV a fost a mea si este legata de planurile mele de viitor, de proiectele care ma asteapta. Am vesti bune pentru voi si abia astept sa vi le impartasesc, dar…toate la vremea lor!”, declara Victor Slav, dupa despartirea de Pro TV.

victor-slav2victor-slav1

ARTICOLE SIMILARE

Un artist a proiectat o cameră de hotel în care este aproape imposibil să stai

realitatea

DRAMA unui artist! Daniel Iordăchioaie SUFERĂ DE O BOALĂ INCURABILĂ

Legătura mamă-fiu | Există bărbați care nu vor reuși niciodată să se despartă de mame

Andreea Damian

Cum să-ți pui ochii în valoare atunci când porți ochelari

Reteta vegetariana pentru o vara racoroasa – vinete umplute

realitatea

Drama neştiută a lui Mircea Diaconu! Actorul şi-a măritat fata cu un fotbalist, dar…

1 comentariu

VICTOR SLAV este noul BURLACUL! | Actualitate 1 August 2014 at 13:14

[…] „Sunt momente in viata cand simti nevoia unei schimbari. ProTV a fost o parte importanta din viata mea, 14 ani in care am invatat multe, 14 ani in care am cunoscut oameni deosebiti, oameni care mi-au devenit prieteni. Acum e timpul pentru altceva! Decizia de a pleca si de a incheia colaborarea cu ProTV a fost a mea si este legata de planurile mele de viitor, de proiectele care ma asteapta. Am vesti bune pentru voi si abia astept sa vi le impartasesc, Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu