Home > Lifestyle > Victor Slav o da de gol pe Bianca: “Mi-a fortat mana, a vrut o impacare”

Victor Slav o da de gol pe Bianca: “Mi-a fortat mana, a vrut o impacare”

Prezentatorul meteo a marturisit ca Bianca a incercat sa se impace cu el in Turcia, dar ca el nu a vrut desi inca mai are sentimente pentru ea. Victor a mai marturisit ca el crede ca roscata il place si pe Cristea deoarece ii serveste una rece, una calda ca sa il tina aproape.

“Cristea spune despre mine ce a zis si despre Bote: ca sta unde il pune Bianca. Nu inteleg de ce vorbeste el despre mine. Ce il frustreaza la mine? Eu nu i-am mai zis nimic lui. Oftica a rabufnit foarte tare. El, saracul, credea ca a ramas in continuare intr-un meci. Nejucand pe teren, si-a confundat viata cu un meci. A vazut ca ramane cu buza umflata cand am fost noi in vacanta in Turcia. I-am zis de mult ca se crede intr-un meci. A pierdut la masa verde. Inteligentul nu spune ce stie si prostul nu stie ce spune. Nu il fac prost, dar nu stie ce spune, face afirmatii din orgoliu. Adrian Cristea este un infantil. Daca el zice ca Bianca ma intorcea si eu sugeam degetul, si ma mai intorcea pe o parte, eu zic ca e infantil.

Eu i-am spus Biancai in vacanta ca nu avem cum sa ne impacam pentru ca nu s-a schimbat situatia. Cred ca s-a suparat. Am plecat cu ea in vacanta pentru ca asa am vrut eu. Nu am mers cu ea in Turcia cu vreun scop anume. Cristea crede ca ea s-a facut pres. Bianca mi-a fortat oarecum mana, a fortat o impacare. I-am explicat ca in prezent, nu putem fi intr-o relatie. Dar intre noi este ceva, avem sentimente reciproce unul pentru celalalt. Avem acea afacere impreuna care nu stiu cum o sa decurga pentru ca este foarte impulsiva. Acum nu am mai vazut-o de o saptamana, dar vorbesc cu ea des”, a marturisit Victor Slav la PRO TV.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

Victor Slav o da de gol pe Bianca: “Mi-a fortat mana, a vrut o impacare”

by   1 min
0