Home > Lifestyle > Victor Slav o face praf pe Bianca Dragusanu: “Bai, stii care e problema la tine?”

Victor Slav o face praf pe Bianca Dragusanu: “Bai, stii care e problema la tine?”

Victor Slav si Bianca au avut o prima cearta conjugala, dupa ce roscatei, invitata la un eveniment intr-un club din Capitala, i-au fost citite niste scrisori fictive de la fostii iubiti, toate de fata cu actualul sot. Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV a avut o reactie destul de agresiva si a iesit din club foarte nervos, asta dupa ce si Bianca s-a strecurat printre jurnalisti pentru a pleca de acolo.

Foarte suparat, Victor nu a mai asteptat momentul in care ar fi fost departe de ochii curiosi ai reporterilor si si-a luat la rost sotia, in masina, de fata cu toata lumea.

“Bai stii care e problema la tine?”, a spus Victor in masina. Bianca i-a raspusn: “Dar am plecat, ai vazut, am plecat, ce puteam sa fac”. “Ti-am spus sa nu faci asta ca nu este ok. Dar ce iti spun eu tie toate astea?”, i-a atras atentia prezentatorul meteo.

Discutia dintre cei doi care a fost citita pe buzele lor de un expert in comunicare non-verbala, chemat in studioul de la Kanal D pentru a “descifra” discutia.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

Victor Slav o face praf pe Bianca Dragusanu: “Bai, stii care e problema la tine?”

by   1 min
0