Tabu
PEOPLESlider

Victor Vrînceanu, prima reacţie după despărţirea de Andreea Antonescu. De ce s-a produs, de fapt, ruptura

Victor Vrînceanu a avut prima reacţie, la trei săptămâni de la momentul în care Andreea Antonescu anunţa că relaţia dintre ea şi tatăl fetiței sale s-a încheiat.

Fostul jurnalist sportiv confirmă faptul că despărţirea s-a produs ca urmare a nepotrivirii de caracter şi subliniază faptul că au rămas în relaţii bune şi îşi împart timpul petrecut cu micuţa.

Victor Vrînceanu a vorbit, într-un interviu pentru cancan.ro despre motivele separării. Totodată, fostul iubit al Andreei a explicat cum se implică în creșterea bebeluşei.

Bărbatul spune că despărţirea lor s-a produs din dorinţa amândurora, în urma unei discuţii la capătul căreia au ajuns la concluzia că nu se potrivesc.

„Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte”, a declarat el.

Vrînceanu spune că nu a ştiut nimic despre faptul că Andreea intenţionează să anunţe despărţirea printr-o postare pe Instagram, dar că acest lucru nu-l deranjează pentru că i se pare firesc ca un artist să fie deschis faţă de fani.

„Dacă așa a simțit ea să facă…Eu nu sunt genul care să postez în social media tot ce fac, pas cu pas. Și când am mai apărut prin diverse story-uri, erau reposturi de pe contul ei. Ea este vedetă, are o comunitate mare de urmăritori, iar statutul său este cu totul altul. Înțeleg asta. Eu nu am de ce să fac astfel de lucruri. Meseria mea este una, meseria ei este alta. Și implică poate să facă și astfel de postări ce țin chiar și de momente foarte intime. Meseria mea de ziarist nu are legătură cu prezentarea vieții mele personale în spațiul public”, a completat Victor Vrînceanu.

El i-a propus Andreei să aibă fiecare grijă de micuţă în proporţii egale, dar artista nu a fost de acord. I-a spus, însă, că o poate vizita pe micuţă ori de câte ori doreşte şi a fost de acord cu propunerea jurnalistului, de a o lua la el două weekenduri pe lună.

„Aș sta non-stop cu ea! Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc. Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat.

Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea”, adaugă Victor Vrînceanu.

Artista și fostul jurnalist s-au cunoscut în perioada pandemiei, dar au reuşit să fie foarte discreţi cu relația lor. Tot Andreea a fost cea care a anunţat şi faptul că nu mai formează un cuplu cu tatăl micuţei Venice Victoria.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Totul despre vaccinul antiCovid-19 care a ajuns în România. Ce conține și care sunt reacțiile adverse

Andreea Damian

Casa lui Drake arată ca un monument. Are propriul teren de baschet FOTO

Andreea Damian

Amalia Enache, complet goală, în mijlocul naturii

Andreea Damian

Ce culori folosim in machiaj in sezonul toamna/iarna

realitatea

Andreea Marin a ajuns la greutatea pe care o avea în liceu. Cum arată vedeta acum

Andreea Damian

Modul inedit în care a anunțat Alina Ceuşan că e însărcinată

Tabu Tabu

Scrie un comentariu