Tabu
FASHION PEOPLE Slider

După ce a pierdut o avere în 2018, Victoria Beckham face un anunț important despre imperiul ei de modă

Victoria Beckham

Victoria Beckham e de peste 10 ani în industria modei și a demonstrat că își conduce afacerea cu mână de fier. Soția lui David Beckham a decis să promoveze moda sustenabilă și să nu mai folosească pielea exotică în creațiile viitoare.

„Victoria Beckham va înceta utilizarea pieilor exotice în toate colecțiile sale din AW19 (Toamnă/iarnă 2019). Brandul Victoria Beckham nu a folosit niciodată blănuri naturale în colecțiile vestimentare sau de accesorii și am confirmat și anul trecut că brandul se alătură inițiativei fur free (fără blănuri naturale)”, a spus un reprezentant al brandului, potriviti Independent.co.uk.

Organizația care protejează drepturile animalelor PETA a primit cu mult entuziasm această veste: „Fiecare poșetă sau pereche de pantofi din piele de crocodil, aligator, șarpe sau șopârlă ascunde o moarte violentă”, a spus Elisa Allen, directorul PETA. „Decizia Victoriei Beckham de a interzice pieile exotice va salva animalele de la suferință, iar PETA invită și alte branduri de modă de lux să îi urmeze exemplul”, a adăugat aceasta.

Victoria Beckham se alături astfel grupului de designeri – inclusiv Vivienne Westwood, Diane von Furstenberg și Chanel – care au decis să elimine materia primă de origine animală din colecțiile lor.

Anul 2019 se anunță a fi unul a schimbărilor pentru fosta membră Spice Girls și brandul ei de modă. Vedeta a dezvăluit la sfârșitul anului trecut că va pătrunde în lumea YouTube. Decizia lui Posh este foarte îndrăzneață, pentru că afacerile pe care ea și David Beckham le-au adus pierderi de aproximativ 26 de milioane de dolari în 2018.

ARTICOLE SIMILARE

Lumea s-a schimbat din cauza COVID-19! Magazine din București, închise, evenimente, anulate

Tabu Tabu

Știrile medicale false ne afectează serios sănătatea

Andreea Damian

Franjuri, pietre și epoleți: trenduri pentru 2008-2009

realitatea

TOPMODEL desfigurata de iubitul milionar! FOTO de groaza!

Ellie White și soțul ei au făcut coronavirus! Ce se întâmplă cu copii lor

Tabu Tabu

Colecția Primăvară 2021 Elie Saab este o sărbătoare a vieții

Andreea Damian

Scrie un comentariu