Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

După ce a pierdut o avere în 2018, Victoria Beckham face un anunț important despre imperiul ei de modă

Victoria Beckham e de peste 10 ani în industria modei și a demonstrat că își conduce afacerea cu mână de fier. Soția lui David Beckham a decis să promoveze moda sustenabilă și să nu mai folosească pielea exotică în creațiile viitoare.

„Victoria Beckham va înceta utilizarea pieilor exotice în toate colecțiile sale din AW19 (Toamnă/iarnă 2019). Brandul Victoria Beckham nu a folosit niciodată blănuri naturale în colecțiile vestimentare sau de accesorii și am confirmat și anul trecut că brandul se alătură inițiativei fur free (fără blănuri naturale)”, a spus un reprezentant al brandului, potriviti Independent.co.uk.

Organizația care protejează drepturile animalelor PETA a primit cu mult entuziasm această veste: „Fiecare poșetă sau pereche de pantofi din piele de crocodil, aligator, șarpe sau șopârlă ascunde o moarte violentă”, a spus Elisa Allen, directorul PETA. „Decizia Victoriei Beckham de a interzice pieile exotice va salva animalele de la suferință, iar PETA invită și alte branduri de modă de lux să îi urmeze exemplul”, a adăugat aceasta.

Victoria Beckham se alături astfel grupului de designeri – inclusiv Vivienne Westwood, Diane von Furstenberg și Chanel – care au decis să elimine materia primă de origine animală din colecțiile lor.

Anul 2019 se anunță a fi unul a schimbărilor pentru fosta membră Spice Girls și brandul ei de modă. Vedeta a dezvăluit la sfârșitul anului trecut că va pătrunde în lumea YouTube. Decizia lui Posh este foarte îndrăzneață, pentru că afacerile pe care ea și David Beckham le-au adus pierderi de aproximativ 26 de milioane de dolari în 2018.

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai înfricoșătoare zodie. Te face să tremuri până-n măduva oaselor 

Andreea Damian

Pune-te în pat în acelaşi timp cu partenerul tău!

Andreea Damian

S-a lămurit cineva la ce folosește gluga de la fustă?

Andreea Damian

Fiica lui Annie Lennox, imaginea lookbook-ului Acne

realitatea

Între aparență și rezistență, modul în care frumusețea s-a metamorfozat în carantină

Andreea Damian

Top cinci destinatii in care vei simti ce-i adrenalina!

realitatea

Scrie un comentariu