Home > Sex-Relatii > Dragoste > Victoria Beckham dezvăluie secretul unui mariaj de durată

Victoria Beckham dezvăluie secretul unui mariaj de durată

Victoria Beckham

Victoria Beckham e căsătorită de 20 de ani cu același bărbat. Nu i-a fost întotdeaunea ușor alături de David Beckham, cu care are patru copii. Dar au reușit să treacă peste scandaluri și să își păstreze relația mai mult de 20 de ani.

David și Victoria Beckham au fost în anii ‘90, și sunt și acum, unul dintre cuplurile iconice din showbizul mondial.
De curând, fosta membră a trupei Spice Girls a divulgat care e secretul mariajului ei longeviv. „Copiii sunt prioritatea noastră. Tot ce facem se învârte în jurul copiilor.”, a spus Victoria la o emisiune de televiziune. „Amândoi muncim foarte mult, ne place ceea ce facem.”

Creatoarea de modă a adăugat că ea și soțul ei „se susțin reciproc” și se simt „foarte norocoși că s-au găsit unul pe celălalt”. De altfel, între David și Victoria Beckham a fost dragoste la prima vedere, după cum au recunoscut chiar și ei înșiși. Prima oară când s-au observat (în 1997) a fost după un meci al echipei la care juca David în acea vreme, Manchester United, în lounge-ul echipei în care se afla, prin coincidență, și Victoria împreună cu trupa din care făcea parte, Spice Girls.

Comunicarea este esențială pentru ca un mariaj să dureze, crede vedeta britanică. „Suntem foarte prezenți în viața copiilor”, a spus Victoria Bekham. „Ne iubim familia, tot ceea ce facem se învârte în jurul familiei noastre.”

Anul trecut, David a declarat pentru BBC Radio 4: „Bineinteles că faci greșeli și știm cu toții despre căsnicie că este foarte grea în anumire momente. Este despre a depune efort împreună. Am trecut prin momente foarte dificile. Dar ne cunoaștem unul pe altul mai bine decât oricine. Și vorbim.”

 

Articole asemanatoare
Victoria Beckham
Victoria Beckham, totul despre stilul ei vestimentar
victoria beckham
Victoria Beckham a lansat primul produs pentru îngrijirea pielii
david Beckham
David Beckham deschide primul său hotel împreună cu chef Gordon Ramsay
Eva longoria
Eva Longoria primește sfaturi de parenting de la prietena sa Victoria Beckham

Comenteaza acest articol

Victoria Beckham dezvăluie secretul unui mariaj de durată

by Andreea Damian   1 min
0